ANKARA İNCİSİNE KAVUŞUYOR

ANKARA İNCİSİNE KAVUŞUYOR

Ankara’nın önde gelen firmalarından Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı 100 milyon TL’lik yatırımla Mamak bölgesinin yenilenmesinde öncü oluyor

30 Eylül 2017 - 20:12 - Güncelleme: 30 Eylül 2017 - 20:25

Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı imzası taşıyan İnci Yaka Ankara projesi 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana geliyor.

Projede 163 metrekare büyüklüğünde 3,5+1 ve 180 metrekarelik 4,5+1 daireler bulunuyor. Tüm dairelerde ayrıca 10 metrekare büyüklüğün de bir yemek odası daha yer alıyor. Zengin sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje, kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip.

. Çankaya’nın devamı olarak planlanan ve büyük bir değişimle Ankara’nın yeni merkezlerinden biri haline gelecek Mamak bölgesi, yapılacak yatırımlarla Yeni Mamak olarak nitelendiriliyor. Konumu itibariyle Ankara’da değerli bir noktaya sahip olan Mamak bölgesinin 680 hektarlık imar planı tamamlandı. Bu plan çerçevesinde de bölgedeki değişimin öncüsü olarak ilk ruhsatı alan Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı oldu.

Yeni Mamak’ın ilk ve tek markalı konut projesi olarak yükselen İnci Yaka projesini bölgenin alışveriş ve sosyal buluşma merkezleri olarak gösterilen 4 büyük AVM çevreliyor. Geniş ailelerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanan projede daireler 3,5+1 ve 4,5+1 tipinde tasarlandı. Lüks ve konforlu detaylarla sahip daire seçenekleriyle ön plana çıkan “İnci Yaka” akıllı bina özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projede daire ve cadde mağazaları ön satış dönemine özel fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Bu haber 1051 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...