Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te

Mutlu ve uyumlu çocuklar yetiştirmenin çok sayıda yolu olsa da, tamamen onlar için kurgulanmış bir dünyada büyüyen çocuklar; her yönüyle donanımlı, farkındalık sahibi, umutlu bireyler olarak yetişiyor.

30 Ekim 2017 - 10:52 - Güncelleme: 30 Ekim 2017 - 21:09

Çocuk psikologları, geleceğin sağlıklı bireylerinin/kişiliklerinin şekillenmesinde, ailelerin çocuklara yaklaşımı, sosyal çevre ve etkinlik, iyi eğitim ve sağlıklı yaşamın bir arada olmasının önemine işaret ediyor.

Sosyal donatıları zengin ve iyi eğitim kurumlarına yakın mesafedeki konutlarda yetişen çocukların, akranlarına göre daha avantajlı olduğunu belirten psikologlar, özellikle yeteneklerinin keşfedilerek, geliştirileceği ortamlarda yetiştirilmesinin geleceğin donanımlı bireyleri olmalarında büyük avantaj sağlayacağını belirtiyorlar.

Ankara’nın en iyi okullarından TED Koleji’ne kapı komşusu olan ve “town” konsepti altında, oyundan, sanata; spordan, etkinliklere kadar çok sayıda yaşam alanı kurgulanan Uptown İncek Konutları, Ankara’nın sosyal donatı açısından en kapsamlı projesi olması nedeniyle kentin en şanslı çocuklarına ev sahipliği yapıyor.

Uptown İncek Konutları’nda yaşayan çocuklar, yeteneklerine ve zevklerine göre kendilerini geliştirebilecekleri “town”larda çok sayıda aktiviteyle büyüyorlar.

Bu haber 1200 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat