Benevre Beytepe Projesi ’Animasyon Filmi’ Klavuz Oldu

Benevre Beytepe Projesi 'Animasyon Filmi' Klavuz Oldu

Yayınladığı ilk animasyon videosu ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Benevre Beytepe Projesi eğlenceli tanıtım videosunun ikincisi yayımlandı

03 Ekim 2016 - 18:32

Yayınladığı ilk animasyon videosu ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Benevre Beytepe Projesi eğlenceli tanıtım videosunun ikincisi yayımlandı.



29 yıllık tecrübesiyle konut sektörüne farklı anlayış getirmeye devam eden Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe Projesi ile de konut sektöründeki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor. Projenin tanıtımında alışılmışın dışına çıkan inşaat firması ilk yayınladıkları animasyon tanıtım filminin ikincisini de geçtiğimiz günlerde yayınladı. Kün Medya imzalı videonun ilki, yaklaşık 5 bin izlenme oranına yaklaşırken 'Kira ve Aidat Garantisi' başlıklı ikinci videonun ise ilk videoyu geride bırakması düşünülüyor.

 

Kira ve aidat garantisi

 

225.000’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan projenin ilk tanıtım videosunda ev sahibi olmanın yolları basamak basamak anlatılırken; ikinci videoda ise projenin önemli bir özelliği olan ve konut sahiplerini koruma altına alacak olan 'Kira ve aidat garantisi' basamak basamak anlatılıyor. Elbiz İnşaat, bu sayede konut sahiplerinin yıllık kontratının yüzde 50'lik kısmını garanti altına alıyor.

 

Birçok projede dikkat çeken ancak tam olarak anlaşılması mümkün olmayan detaylar da Benevre Beytepe’nin eğlenceli tanıtım videosu ile kullanıcılara anlatılıyor.

 

Videoyu izlemek için;

https://www.youtube.com/watch?v=stxdHNL41sw

 

Benevre Beytepe

 

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. Peşinat fiyatına ev sahibi yapan proje Benevre Beytepe, kalite inşa eden hizmet anlayışı ile özellikle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 167 daireden oluşan 27 katlı proje banka garantisi ve hemen tapu olanağı ile ev sahibi olmak isteyenlere erişilebilir kolaylıklar sağlıyor.

Ankara Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı’nı birbirine bağlayan bir lokasyonda konumlandırılan Benevre Beytepe, 38 ile 106 m² arasında değişen Stüdyo,1+1, 2+1 ve loft daireler ile kullanışlı ve ideal yaşam alanları sunuyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

 

Tüm ihtiyaçları konfora dönüştüren proje ev sahibi olmak isteyenlere BB Lounge (Kütüphane – Kafe), BB Studio (Müzik ve Karaoke Odası) – BB Studio, BB Movie (Cep Sineması), BB Pool & Fit (Yüzme havuzu – Fitness – Sauna), BB Guesthouse (Misafirhane), BB Play (Oyun Odası) sunuyor

Bu haber 999 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...