Boutique Style 23 Nisan şöleni

Boutique Style 23 Nisan şöleni

Bu bayram onlar ne istiyorsa o olsun… Doya doya eğlenecekleri ve öğrenecekleri en iyi seçenekleri “Boutique Style”, ayrıcalıkları ile keşfe davet ediyor

22 Nisan 2016 - 20:40

Bu bayram onlar ne istiyorsa o olsun… Doya doya eğlenecekleri ve öğrenecekleri en iyi seçenekleri “Boutique Style”, ayrıcalıkları ile keşfe davet ediyor.

Seyahat severlere ayrıcalıklı ve unutulmaz anlar yaşatan “Boutique Style”, tüm dünya çocuklarının tek ve en özel günleri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılıyor.

Tüm dünyada çocuklarının büyük bir heyecanla kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ında geleceğin küçük hanımları ve beylerini “Boutique Style”, doya doya eğlenecekleri ve yeni keşifler yaşayacakları rotalara davet ediyor.

Temel Reisle Ispanak Yiyip, Yeni Maceralara Atılmak için, Malta - Temel Reis Köyü’ne…

 

Güney Avrupa’da yer alan Malta’da dünyanın en ünlü denizcilerinden biri olan, ıspanaktan aldığı güçle maceralara atılan Temel Reis çizgi karakterinin çekildiği Temel Reis Köy ’ünü Boutique Style ayrıcalıkları ile keşfedebilirsiniz. Malta’nın Anchor köyünde bulunan Temel Reis Köyü çocuklara eğlence alanlarıyla unutulmaz bir tatil sunuyor. Aynı zamanda Sweethaven Village olarak da bilinen köy, çocuklara olduğu kadar da yetişkinlere de keyifli anlar yaşatıyor. Birbirinden renkli evleri, keyifli ve bir o kadar da lezzetli menüleriyle restoranları, eğlenceli oyun alanları, parkları, sergileri ve açık hava müzeleri ile unutulmaz anlar yaşayacağınız Temel Reis Köyü’n de film setini gezebilme, denize, yüzme havuzlarına girebilme, size özel tekneniz ile büyüleyiciyi koyları ziyaret edebilme ve Temel Reis’in maceralarını sinemada seyretme ayrıcalıklarını Boutique Style, farklılıkları ile sunuyor.

 

 

Sevimli, minik mavi dostlar ile şirin maceralar için, Malaga – Şirinler Köyü’ne…

 

İspanya’nın Endülüs bölgesindeki Juzcar Köyü’nde yer alan, ‘Şirinler’ filminin galasına da ev sahipliği yapan köydeki tüm evlerin mavi renkleri ile adeta kendinizi şirinler dünyasında hissedeceksiniz. Dünyadaki ilk ve tek Şirinler köyü olarak bilinen Juzcar’da her sonbaharda yetişen şirin mantarlarını toplayabilir, yöresel yemekleri öğrenebilir ve İspanyol lezzetlerini keşfedebilirsiniz. Aynı zamanda keyifli bir bahar rotası olan Şirinler Köyü’nde kültür, gurme ve doğa aktiviteleri ile unutulmaz deneyimler yasabilirsiniz.

 

 

Eğlenirken doğanın tarihin ve sanatın birçok farklılığını keşfetmemek için, Kapadokya – Uçhisar’a…

 

Persçe’de ‘Güzel Atlar Ülkesi’ anlamına gelen Kapadokya; doğa, tarih ve sanatın bütünleştiği eşsiz konumu ile unutulmaz deneyimler yaşayacağınız bir tatil sunuyor. Çocuklarınız ile birlikte, Göreme Açık Hava Müzesi’ni gezerken tarihi keşfedebilir, ata binerken hayvan sevgisini hissedebilir, balon uçuşu ile gökyüzünün maviliklerinde keyifli düşlere seyahat ederken Kapadokya’nın eşsiz manzarasını seyredebilirsiniz. Büyülü balon uçuşu sonrasında size özel hazırlanmış mükemmel havaaltınızı keyifli manzarası eşliğinde vadide yapabilir, çömlek workshoplarına katılabilir, Avonos’ta gondola binebilir ve çocuğunuzun en sevdiği filmleri size özel hazırlanan ambiyans ile izleyebilirsiniz. Ayrıca, tarihin eşsiz mirası olan peri bacalarının arasında yer alan ‘ Ekolojik Bahçe’ de yetiştirilen meyveleri tadabilir, sebze ve meyvelerden keyifli bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Ödüllü şefler eşliğinde ‘Ekolojik Bahçe’den toplayacağınız malzemelerle çocuğunuzla birlikte eğlenceli yemek derslerine katılabilirsiniz.

 

 

Eğlencenin Doruklarına Bin Bir Çeşit Aktivite ile Ulaşmak İçin, Dubai…

 

Unutulmaz tatilin yeni rotalarından olan Dubai, çocuklarınızla birlikte keyifle ve eğlence ile geçireceğiniz deneyimler sunuyor. Akvaryumları, plajları, tema ve su parkları, alışveriş merkezleri ve çöl aktiviteleri ile eğlencenin üst sınırlarını zorlayabilir, Wild Wadi, Harikalar Diyarı ve Aquaventure gibi eğlence parklarında aileniz ile birlikte unutulmaz anılar biriktirebilir, bin bir çeşit deniz canlıların yer aldığı akvaryumlarda balıkları besleyebilirsiniz. Efsanevi çöllerde heyecan verici bir macera yaşamak için özel 4x4 jeppler ile kum tepelerinde safari turları yapabilir, gökyüzünün eşsiz maviliğine eşiklik eden uçsuz bucaksız çölde sıcak balon turu ile keşfe çıkabilir, kumda kayak ve buggy turu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.  Eğlencenin yorgunluğunu,  günün sonunda bedevi sitinde size özel hazırlanan yemek ile sonlandırarak üzerinizden atabilirsiniz. Ayrıca alışveriş merkezlerinin içinde yer alan eğlence alanlarında yapay karda kayak yapabilir, bowling, mini golf gibi çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz.

 

Size özel yaklaşımlarla tatilinizi keyifle yaşatan “Boutique Style” ile unutulmaz anlar ve deneyimler yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtın.

 

www.boutiquestyle.com.tr

Bu haber 690 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat