Büyükyalı, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da!

Denizin rüzgarı, modanın kalbinde esecek

21 Mart 2017 - 09:26

Denizin rüzgarı, modanın kalbinde esecek...

Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen Büyükyalı, moda dünyasının en önemli buluşmalarından, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da, lüksü odağına alan zamansız tasarımlarını modaseverlerle buluşturuyor.



Grand Pera’da 20-24 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Fashion Week boyunca esecek moda rüzgarını, etkinlik için oluşturduğu özel alana taşıyacak Büyükyalı, üstün kalitesi ve fayda odaklı lüks anlayışıyla, modaseverlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Önemli moda tasarımcılarını da kendisine ayrılan özel alanda ağırlayacak olan Büyükyalı, geleceğin ihtiyaçlarını göz önüne alarak dizayn ettiği örnek daireleri ve sakinlerine sunmayı hedeflediği “iyi yaşam”ı, sanal gerçeklik gözlüğüyle deneyimletecek. 2019 yılında tamamlanması planlanan Büyükyalı’nın gelecekte sakinlerine sunacağı yaşam tarzı ve imkânları anlatan “Büyükyalı News” isimli özel gazete ise 4 gün boyunca modaseverlere dağıtılacak.

 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da neden yer aldıklarını anlatan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Gelişmiş ekonomilerde moda ve tasarım dünyası, caddelerin, bölgelerin cazibe merkezine dönüşmesine öncülük ediyor. Dünyada, modanın etkisiyle cazibe merkezine dönüşen lokasyonlar çok değerli, çünkü vazgeçilmezler. Biz de buradan hareketle, yarattığımız yeni semti, yani Büyükyalı’yı moda dünyasının kalbinin attığı bu etkinlikte tanıtmak istedik. Çünkü moda ‘iyi yaşam’ın olmazsa olmaz bileşenlerinden biri. Büyükyalı’da; tasarıma önem veren, özel hayatında konfor, fonksiyonellik ve iyi yaşam koşullarını arayan her yaştan insana uygun ortamlar sunuyoruz. Fashion Week katılımcılarına, sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde, vaat ettiğimiz yaşamın nasıl olacağını deneyimleteceğiz. Aynı zamanda, Büyükyalı’da yaşamın başlayacağı 2019 yılından haberler sunan özel bir gazete de hazırladık. Bu gazetede yer alan hayallerimiz aslında müşterilerimize taahhüdümüzü gösteriyor. Gazetede yazan her şeyi ve daha fazlasını, 2019 itibarıyla Büyükyalı’da yaşayacak dostlarımıza sunacağız.” dedi.

 

Bu haber 712 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat