Değişen Koşullarda Yeni Gayrimenkul Trendleri Zirvesi’...

Değişen Koşullarda Yeni Gayrimenkul Trendleri Zirvesi’ İstanbul’da yapılacak

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

18 Eylül 2017 - 12:23

ERA Türkiye, gayrimenkul sektörüne katkı sunma stratejisine paralel olarak düzenlediği etkinliklere ‘TrendERA’ ile devam ediyor. 19 Eylül 2017 Salı günü saat 13.00 ile 18.00 arasında Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştireceği zirvede, sektörün duayenleri ulusal ve uluslararası gayrimenkul dünyasında olan gelişmeleri ve yatırım fırsatlarını anlatacak.

Katılımın ücretsiz olacağı zirve kapsamında katılımcılar, hem yeni trendlerden haberdar olacak, hem de iş ilişkilerini geliştirecekleri networking fırsatları yakalayacak. Türkiye genelinde gayrimenkul profesyonelleri, ofis sahipleri, brokerlar, danışmanlar ve gayrimenkul danışmanlığı konusunda yatırım yapmayı düşünen girişimcilerin katılması beklenen zirveye ilginin yoğun olacağı öngörülüyo

Bu haber 630 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat