Dünya devi Otis’in, Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika Başkanı Bora...

Dünya devi Otis'in, Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika Başkanı Bora Gülan oldu

OTIS’İN FAALİYET GÖSTERDİĞİ 71 ÜLKEDEN SORUMLU  

03 Ocak 2017 - 09:33

OTIS’İN FAALİYET GÖSTERDİĞİ 71 ÜLKEDEN SORUMLU

 


Dünya asansör devi Otis’in yönetiminde üst düzey bir atama gerçekleşti. İki yıldır Otis’in Londra’daki merkez ofisinde Dünya Başkan Yardımcısı olarak Global Strateji ve 15 milyon USD üstü majör projeleri yöneten Bora Gülan, yeni görevlendirme ile 71 ülkeden sorumlu Otis Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika Başkanı oldu.


 

Otis’teki yeni yapılanma ile Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika ülkelerindeki Otis Genel Müdürlerinin rapor vereceği Otis Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika Başkanı Bora Gülan, “Sorumluluk alanım, Otis’in asansör üssü olarak belirlediği Avrupa’nın önemli bir bölümünü ve Afrika gibi büyük ve gelişen bir pazarı kapsıyor. Otis Global’in bu çerçevede 71 ülkede yürüttüğü faaliyetlere stratejik rehberlik sağlarken, pazar payını yükseltmeyi hedefliyorum” dedi.

 

Bora Gülan - Otis Dünya Başkan Yardımcısı

İstanbul Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki lisans eğitiminin ardından, ABD’de Güney Kaliforniya Üniversitesi Marshall School of Business’da İş İdaresi dalında Yüksek Lisans programını tamamladı. Otis Avusturya’daki stajının hemen sonrasında 1993 yılında Otis Türkiye’de Saha Operasyonları Departmanı’nda göreve başladı. Nisan 2000’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilinceye kadar farklı departmanlarda görev aldı. Nisan 2002’de ise Otis Türkiye Genel Müdürü olarak tayin edilerek Global Otis ailesinin en genç ülke direktörlerinden biri oldu. 2009 yılından bu yana Genel Müdür olarak görev yapan Bora Gülan, Mart 2012’den itibaren 16 ülkeden sorumlu olduğu Otis Türkiye ve Orta Doğu Bölge Direktörlüğü’nü sürdürdü. United Technologies (UTC) çatısı altında faaliyet gösteren Otis’teki görevinin yanı sıra, Ocak 2014’ten itibaren UTC BIS (Building & Industrial Systems) Türkiye ve Orta Doğu Entegre Çözümler ve Stratejik Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’nı yürüttü. Bora Gülan, Eylül 2014’te ise Global Strateji ve 15 milyon doların üzerindeki önemli projelerden sorumlu Otis Dünya Başkan Yardımcısı olarak merkez ofis Londra’da göreve başladı. İki yıldır bu görevi yürüten Gülan, Aralık 2016’da Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu Otis Dünya Başkanı’na bağlı olarak, Otis Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika Başkanlığı’na atandı. Bora Gülan, yeni görevini Otis’in Londra’daki merkez ofisinden sürdürüyor.

Bu haber 774 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat