Gaggenau, Eurocucina 2016 kapsamında 333. yıldönümünü kutluyor

Gaggenau, Eurocucina 2016 kapsamında 333. yıldönümünü kutluyor

Geçmiş, bugün ve gelecek - dört asır boyunca evrim ve inovasyonnGaggenau, Eurocucina 2016 kapsamında 333

12 Nisan 2016 - 11:52

Geçmiş, bugün ve gelecek - dört asır boyunca evrim ve inovasyonnGaggenau, Eurocucina 2016 kapsamında 333. yıldönümünü kutluyor



EuroCucina 2016, Gaggenau için yeni bir dönemi ifade ediyor. Ünlü marka yıldönümünü, "333 years in the making" sloganı altında, heyecan verici bir stant konseptiyle kutluyor. Standa gelen ziyaretçiler, kuruluş yılı 1683'ten başlayan bir zaman çizelgesinin bulunduğu duvarlar ve Gaggenau'nun; demircilik el sanatından, ev mutfaklarının kusursuz teknolojisine kadar uzanan evrimini sahneye koyan tarihte bir seyahate çıkarılıyor.


Fuar standında ziyaretçileri, bir orta çağ demirci dükkanı ile gerçekleştirilen otantik bir mizansen bekliyor; ziyaretçiler bu mizansende, demirci dükkanının geleneksel çalışma tarzı ve demir tesisi olarak kurulan şirketin geçmişini yaşama fırsatı buluyor. Yemeklerin gerek ateşin üzerinde pişirildiği 17. yüzyılda, gerekse daha sonra gazlı fırınlarda ve günümüzdeki gibi gaz ocaklarının üzerinde olsun ateş,Gaggenau için her zaman sembolik bir element olmuştur.


Zamana yapılan yolculukta ziyaretçiler, Gaggenau'nun tarihteki en önemli dönüm noktalarını yaşama fırsatı bulacak. Bu kapsamda en önemli olayı da hiç şüphesiz, Gaggenau'nun tasarım ikonu EB 333'ün tanıtımı oluşturacak. 90 cm genişliğindeki bu fırın, modernize edilmiş şekli ve fonksiyonları ile ilk kez EuroCucina 2016'da görücüye çıkarılacak. Fırına, yıldönümünü hatırlatan EB 333 adı verilmiş. Kusursuz bir şekilde Gaggenau'nun geleneksel tasarım felsefesini yansıtan fırın, modası hiç geçmeyen el işçiliği ustalığı ile inovatif tasarımı bir araya getiriyor.


Gaggenau, EB 333 fırının yanı sıra, küp şeklinde cam bir yapının içinde bir sanat sergisi şeklinde sahneye koyacağı inovatif ürün programını da tanıtacak. Fuar standının merkezinde yer alacak olan küp şeklindeki bu yapının içinde, 400 serisi bulaşık makineleri, tam otomatik temizleme sistemine sahip 400 serisi buharlı fırınlar, 400 serisi vakum çekmecesi ve 400 serisi Vario Flex indüksiyonlu ocak tanıtılacak.


Gaggenau markası yöneticilerinden Sven Schnee; "Metal işleme alanında 333 yıllık bir deneyim, herkesin kolay kolay sahip olabileceği bir özellik değildir. Bu nedenle, böylesine önemli bir yıldönümünü EuroCucina kapsamında kutlayacak olmanın mutluluğunu daha şimdiden yaşamaya başladık. Ev cihazları üreticileri arasında en köklü geleneğe ve böylesine zengin bir mirasa sahip tek üretici olan Gaggenau ile ne kadar gurur duysak azdır. Zamanı ve mesafeleri geride bırakarak ve çeşitli kültürleri aşarak yaşadığımız tarihimiz, deneyimimiz ve inovasyon ruhumuz, otantik bir vizyonun başarısı şeklinde tezahür ediyor. Sadece bir mutfak cihazı olarak kalmayan Gaggenau, aynı zamanda bir evin ruhunu da oluşturuyor." diyor.


Gaggenu, son dört yıl içinde hayata geçirdiği etkileyici stand konseptleriyle EuroCucina'da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bunun sonucu olarak da iki kez iF Design Award altın ödülüne layık görülmüştü. Fuar tasarımı, kırk yılı aşkın bir süredir Münih'te faaliyet gösteren, Hendrik Müller'in sahip olduğu eins:33 mimarlık bürosu ile birlikte geliştiriliyor. Bu yıl, Gaggenau'unun 333 yıllık geçmişi, bugünü ve geleceğinin yaşanabilir bir şekilde sunulması görevi ile oldukça zor bir işin üstesinden gelmeyi birlikte başardılar.

Bu haber 724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat