Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Zeynep Fıratoğlu ile gayrimenkul borsası...

07 Kasım 2017 - 11:56 - Güncelleme: 07 Kasım 2017 - 19:02

Skyland İstanbul, ‘Hayal Gibi Bir Hayat’ Fırsatı Sunuyor

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yemyeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul, yatırımcılarına özel 02 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, 120 ay 3.800.-TL taksitli ve peşinatsız ödeme planı sunuyor. Eroğlu Gayrimenkul’ün son kampanyası yatırımcılara, iki ay sonra teslim aldıkları rezidanslar için 2019 yılında başlayan ödeme fırsatı tanıyor.

Türkiye’nin en büyük örnek kentsel dönüşüm projesinde gün sayılıyor

Sur Yapı, Antalya’nın Kepez-Santral bölgesinde 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde yaklaşık 19 bin konutun yer alacağı yepyeni bir Antalya inşa ediyor. 8 milyar TL’lik yatırım değeriyle Türk ve yabancı yatırımcıların ilgi odağında olan projede ön talep süreci devam ediyor.

Teknik Yapı’dan İlk ‘Örnek Ofis’li Proje 

Türkiye’de ilk kez ‘Örnek Ofis’ uygulamasıyla satışa sunulan Deluxia Park Business projesinde, KDV ve faiz yükü yılbaşına kadar Teknik Yapı tarafından karşılanıyor. Rekabetçi fiyatlarla satışa sunulacak A Plus ofislerde metrekare fiyatı 7.700 liradan başlıyor.

Toplam 14 dönüm arazi üzerinde 2 blok olarak yükselecek projenin satış büyüklüğünün yaklaşık yarım milyar lira olacağı bilgisini paylaşan Umut Durbakayım, KDV hariç birim satış fiyatının 7 bin 700 lira seviyesinden başlayacağını açıkladı.

Sektörde ilk örnek ofis

Büyüklükleri 80 ile 1.316 m² arasında değişen 400 ofis ve büyüklükleri 99 ile 555 m² arasında değişen 14 adet ticari ünitenin yer aldığı Deluxia Park Business projesinin satışında bir ilk gerçekleştirilecek. Bire bir örnek daire kavramını Uphill Court projesiyle sektöre taşıyan Teknik Yapı, bu kez de ‘Örnek Ofis’ ile sektörde yeni bir akım başlatıyor. Projede yer alan A plus ofisler için satış merkezinde örnek ofis hazırlayan Teknik Yapı, kalite ve kullanım alternatiflerini bire bir gösterecek.

Emaar projesinde 2. El alım-satım-kiralama işlemleri için Keller Williams ile anlaştı

Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, kapılarını 2017’nin Nisan ayında açtı. Proje kapsamında, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, The Address Residence Istanbul, The Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1.068 konut bulunuyor.Emaar'ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciriThe Address Hotel ise 2018’de tamamlanacak. -KW Proje yöneticisi Ayşegül Günay-

Bu haber 1312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat