Haber Atölyesi inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde müşteri...

Haber Atölyesi inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde müşteri profilini genişletiyor

    Sadece haber odaklı halkla ilişkiler faaliyetleri yürüten Haber Atölyesi,  inşaat ve gayrimenkul sektörlerindeki müşteri profiline İVA Yapı’yı da kattı

03 Şubat 2017 - 10:58

 

 

Sadece haber odaklı halkla ilişkiler faaliyetleri yürüten Haber Atölyesi,  inşaat ve gayrimenkul sektörlerindeki müşteri profiline İVA Yapı’yı da kattı. Geniş bir sektörel yelpazede hizmet sunan ajansın inşaat ve gayrimenkul firmaları portföyünde Akdağlar İnşaat, EVA Gayrimenkul Değerleme, Mandarins Gayrimenkul, MOD Gayrimenkul, Prime Property, SVR Aksun Gayrimenkul ve İVA Yapı bulunuyor.



Halkla İlişkiler sektöründe 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren Haber Atölyesi, inşaat, gayrimenkul, gıda, perakende, sağlık, tekstil, araştırma, lojistik, finans, teknoloji  gibi pek çok farklı sektördeki kuruma medya iletişim hizmeti veriyor.

 

Ev sahibi olmayı herkes için kolaylaştırmak hedefiyle alternatif konut projeleri geliştiren İVA Yapı da inşaat sektöründen ajansın portföyüne katılan son isim oldu. Haber Atölyesi, mevcut müşteri profilindeki Akdağlar İnşaat, EVA Gayrimenkul Değerleme, Mandarins Gayrimenkul, MOD Gayrimenkul, Prime Property, SVR Aksun Gayrimenkul ve İVA Yapı ile birlikte inşaat ve gayrimenkul sektörlerindeki firma sayısını yediye çıkardı.

 

Haber Atölyesi’nin halen hizmet verdiği kurumlar arasında Baltalı Gıda, SVR Aksun Gayrimenkul, DSM Group, Eva Gayrimenkul Değerleme, Expertera, Hareket Proje Taşımacılığı, İstanbul Koruyucu Aile Derneği, Tureks Stone, İVA Yapı, Mandarins Gayrimenkul, MOD Gayrimenkul, Prime Property, Akdağlar Grup, Uluslararası İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rekabetçi Sektörler Programı, Avrupa Kültür Derneği, Etik ve İtibar Derneği TEİD ve Türkiye Veri İşleme Merkezi bulunuyor.

 

 

 

Bu haber 758 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...