HAYATIN SENKRONUNU TUTTURAN PROJE!

HAYATIN SENKRONUNU TUTTURAN PROJE!

22 Mart 2017 - 09:11





HAYATIN SENKRONUNU TUTTURAN PROJE!

İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında, tüm ulaşım akslarına yakın bir konumda bulunan Dekon Senkron ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor.

Dekon Senkron Fiyatları ve Genel Özellikleri

Dekon Senkron projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye'de 12 dönüm arsa alanı üzerinde tek blok olarak hayata geçiriliyor. Projede 170 adet konut yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden meydana gelen Dekon Senkron'da dairelerin büyüklükleri 63 ile 109 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Dekon Senkron'un sosyal donatıları arasında, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları, bulunmaktadır.

Dekon Senkron  daire fiyatları 394.000 TL'den başlıyor.Projede konut alıcılarına lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme koşulları sunuluyor. .

Dekon Senkron projesinin teslim tarihi, Mart 2019 olarak planlanıyor.

Ayrıcalıklı bir yaşamla tanışın

Dekon Senkron, hem iş hayatının hem de şehrin merkezinde beklentilerin ötesinde bir yaşama davet ediyor. Tek blokta 1+1 ve 2+1’lerden oluşan çok konforlu 170 konutu bulunan Dekon Senkron; kapalı otopark, fitness center, SPA, hamam, sauna, oyun alanları ve konsiyerj hizmeti gibi pek çok ayrıcalığıyla sizi bekliyor.

Sağlıklı bir yaşama adım atın

Dekon Senkron; havuz, fitness center, SPA, hamam ve sauna bölümleriyle sağlıklı bir yaşam için aranılan birçok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Dekon Senkron’lular binalarından çıkmadan spor yapmanın konforunu yaşıyor.

Aradığınız her şeye kolayca ulaşın

Dekon Senkron’da yaşayanlar 5 bin metrekarelik ticari alanda; giyim mağazalarından restoranlara, kırtasiyeden markete tüm ihtiyaçlarını bulabiliyor, Dekon Senkron’luların hayatları çok kolaylaşıyor.

Dekon Senkron, Ümraniye ve Ataşehir arasında, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu bir konumda yer alıyor. Avrasya Tüneli, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe raylı sistem hattı ve metrolarla bağlantılı, tüm ulaşım akslarına yakın konumuyla Dekon Senkron’da yaşayanlar istedikleri yere en kısa yoldan varıyor.






Bu haber 924 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...