İki Amerikan markası ’ERA Gayrimenkul Türkiye’ ve ’Asset...

İki Amerikan markası 'ERA Gayrimenkul Türkiye' ve 'Asset Campus' el sıkıştı

  ERA Gayrimenkul ve Erkanlı Grup öğrenci rezidansları için güçlerini birleştirdi  

02 Mayıs 2017 - 15:00

 

ERA Gayrimenkul ve Erkanlı Grup öğrenci rezidansları için güçlerini birleştirdi

 

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık firması ‘ERA Gayrimenkul Türkiye’ ve ‘Erkanlı Grup’ güçlerini birleştirerek yeni bir iş birliğine imza attı. Bundan böyle Erkanlı’nın; ABD’li öğrenci evi işletmecisi Asset Campus iş birliğiyle Türkiye’ye getirdiği öğrenci evi yönetim markası Univa’nın satışı konusunda işbirliği anlaşması imzaladı.  

 

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ‘ERA Gayrimenkul Türkiye’ ve sektörün önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden ‘Erkanlı Grup’ güçlerini birleştirerek yepyeni bir iş birliğine imza attı. Bundan böyle; Erkanlı’nın Asset Campus iş birliğiyle Türkiye’ye getirdiği öğrenci evi yönetim markası Univa’nın satışı konusunda ‘ERA Gayrimenkul Türkiye’ yetki aldı.

 

İşbirliğiyle, Türkiye’de ilk kez dünyaca ünlü bir marka olan Asset Campus tarafından pilot uygulama olarak seçilen ve işletilmeye başlayan Sakarya’daki ‘Univa Student House Campuses’ örneklerinin çoğaltılarak öğrenci evi projelerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Anlaşma kapsamında Türkiye genelinde Erkanlı’ya Univa sisteminin uygulanma imkanının verildiğini anlatan ERA Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki iş birliğine ilişkin bilgi verdi. Şevki  “Bu anlaşma iki Amerikan markası ‘ERA Real Estate’ ve ‘Asset Campus’un birlikte bireysel ve kurumsal yatırımcılara, gayrimenkul geliştiricilerine iş fırsatı sağlıyor.

ERA ve Erkanlı markaları, işbirliğiyle Univa projesini ileriye taşımayı hedefliyor. Öncelikle satışlarını arttırmayı hedefleyen Erkanlı, bu süreçte ERA’nın satış tecrübesinden ve yatırımcı çeşitliliğinden faydalanacak. Erkanlı, ERA’nın ülkemizde ve özellikle Avrupa’daki satış ağından yararlanarak hedef kitleye kısa sürede ulaşabilecek.

 

 

Bu haber 927 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...