İnşaat ve Konut Konferansı 5. Yılında Kapılarını Açıyor

İnşaat ve Konut Konferansı 5. Yılında Kapılarını Açıyor

    24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5

13 Ocak 2017 - 13:46

 

 

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

 



 

 

 

Eventuum tarafından düzenlenen,  son senesinde 251 firmanın katılımı ile kendi rekorunu kıran ve günümüze kadar 695 firmayı ağırlayarak Türkiye’nin en büyüğü olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin üst düzey yöneticilerinin VIP Statüsünde bir araya geldiği seçkin bir buluşma olarak gösterilmektedir.

İnşaat ve Konut Konferansı, öngörülenin ötesindeki yorumlara sahip vizyon sahibi konuşmacıları ağırlıyor. NEF İcra Kurulu Üyesi ve Intus Capital Yönetim Kurulu Başkanı Bülent KOZLU, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan DAĞ, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan RAHVALI, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç KABADAYI, Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BABACAN, Mimar Mühendisler Grubu Denetleme Kurulu Başkanı  Kadem EKŞİ, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer CEYLAN, İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM, Yiğit İDK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder YİĞİT ve ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ÖZDİL konuşmacı olarak yer alıyor.

 



Finansman ve yatırım ekosisteminin iyileştirilmesi, kontrol edilemeyen riskler karşısında kriz yönetimi, güçlü-zayıf yönler, fırsatlar- tehditler analizleri, inşaat sektöründe değişim-dönüşüm,  pazar büyüklüğü ile şehirleşme arasındaki sert rekabet, merhametli ve marka şehirler, global iklim hareketi ve rekabet koşulları ve benzeri pek çok konu masaya yatırılacak.

İnşaat ve Konut Konferansı’nın 5. yıla özel konu başlıkları ise “Türk İnşaat Kültürü” ve “Şampiyonlarımız”. Türk İnşaat Kültürü nasıl olmalı? İnşaat Sektöründe geleneksel kültür yerini inovasyonla gelen yenilikçi kültüre mi bırakıyor? Değişim rüzgarına alışkanlık sağlarken değerlerimiz, önceliklerimiz ve ihtiyaçlarımız nasıl şekillenecek?  Bölgesel şampiyonlar, ulusal şampiyon mu oluyor?  Ulusal şampiyonlarımız, uluslararası arenada nasıl aksiyon alacak?

Konferansa ise karar mekanizması üst düzey profesyoneller katılıyor. Türk inşaat sektörünün VIP buluşma noktası olan İnşaat ve Konut Konferansı 5. Yılında günümüzün ve geleceğin şampiyonlarını bir araya getirecek.

Bu haber 792 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...