İstanbul’da yatırım için en değerli yer neden Göztepe

İstanbul'da yatırım için en değerli yer neden Göztepe

Ruhsatlar çıktı, İstanbul’un kalbi Kadıköy’de yepyeni bir semt doğuyor; yepyeni bir hayat başlıyor

19 Mart 2017 - 19:12

Ruhsatlar çıktı, İstanbul’un kalbi Kadıköy’de yepyeni bir semt doğuyor; yepyeni bir hayat başlıyor. Köprülere 5 dakika, metrobüse 3 dakika konumuyla, Kalamış Marina manzarasıyla, fiyatların giderek artacağı yepyeni bir cazibe merkezi burası: Göztepe…



Anadolu’nun kalbinde, Avrupa’ya 10 dakika

İstanbul’da ‘kaliteli’ yaşam evvelden beri Anadolu Yakası’ndadır; bunu zaten biliyoruz. Ancak tek bir şartla: Çok kısa bir sürede Avrupa Yakası’na ulaşabiliyorsan… Göztepe’de devam eden kentsel dönüşüm süreci bittiğinde, bölge iki yakanın da en gözde yatırım noktası olacak.

 

Toplu taşımanın can damarında

Metrobüs hattı kısa sürede şehir ulaşımının şah damarı haline geldi. İki kıtaya uzanan hatlarıyla milyonlarca vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor. Bu sebeple, metrobüs hattında bulunan bir projeye yapılacak olan yatırımın ne denli kârlı olacağı da ortada. Üstelik Kadıköy metro hattına da çok yakın.

 

Birkaç dakikada Kalamış Marina’ya ulaşabilmek

Huzurun adresi yıllardır değişmedi İstanbul’da. Bütün pazarınızı boşa harcamadan, birkaç dakika içinde İstanbul’un en keyifli en dinlendirici sahil noktasına ulaşmak istemez misiniz? Göztepe’nin bir diğer öne çıkan özelliği de bu.

 

Ataşehir’den daha da kıymetli olacağı söyleniyor

Şimdiden sosyal imkanlar baş göstermeye başladı. Çok değil birkaç seneye şehrin en kıymetli alışveriş caddeleri, AVM’leri, sinemaları bu bölgede toplanmaya başlayacak. Ataşehir’in 15 yıllık başarısı, Göztepe’de çok daha hızlı hayata geçecek.

 

 

Bu haber 1027 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...