Makyol Santral Residence Fiyat

Makyol Santral Residence Fiyat

Makyol İnşaat tarafından inşa edilen Makyol Santral Residence projesi 435 konuttan meydana geliyor

20 Nisan 2017 - 13:22

Makyol İnşaat tarafından inşa edilen Makyol Santral Residence projesi 435 konuttan meydana geliyor. Projede 427 daire ve 8 teras villa bulunuyor. Makyol Santral'deki dairelerin tamamında teras veya balkon yer alıyor. Daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.



Makyol Santral Residence satışa çıktı

Gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra hayata geçirdiği köprü, viyadük ve yol projeleriyle adından söz ettiren Makyol İnşaat, İstanbul'da yeni bir projeye daha imza atıyor. Bahçeşehir-Esenkent bölgesinde yer alan yeni projeye Makyol Santral Residence adı verildi. Koza Mahallesi'nde yer alan proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'ne komşu konumuyla dikkat çekiyor. "İstanbul'un yaşam enerjisi en yüksek projesi" sloganıyla yola çıkan projenin 7 bin 500 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda. Ön talep aşamasında olan Makyol Santral Residence projesinde satışlar başladı.

Şehrin enerjisinden ilham alınarak tasarlanan Makyol Santral projesinde TEM otoyoluna bağlantı noktasında yükseliyor. 2019'da açılacak Mahmutbey-Esenyurty metro hattıyla projeye kolay ulaşım sağlanabilecek. Makyol Santral Residence, bölgenin gözde yaşam noktaları Garanti Koza Arena, Bahçeşehir Gölet, Aqua Dolphin ve Akbatı AVM'ye oldukça yakın.

En düşük konut fiyatı: 299 bin TL

 
Ödeme Seçenekleri
Banka kredisine uygun olan Makyol Santral Residence projesinde firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 18 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Bu haber 1883 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...