Mesa’dan Maltepe ve Kozyatağı’na yeni proje!

Mesa'dan Maltepe ve Kozyatağı'na yeni proje!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "İstanbul'da Temapark'ın yanında ve Maltepe ile Kozyatağı'nda projelere başlayabiliriz" dedi

22 Ekim 2016 - 21:54

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "İstanbul'da Temapark'ın yanında ve Maltepe ile Kozyatağı'nda projelere başlayabiliriz" dedi.



Yeşilyaka Villa Mesa, yeni projelere hazırlanıyor. Şirket, Varşova'daki yatırımın yanı sıra İstanbul Büyükçekmece'de Yeşilyaka ve Halkalı'da Temapark projelerinde satışları sürdürüyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "İstanbul'da Temapark'ın yanında ve Maltepe ile Kozyatağı'nda projelere başlayabiliriz" dedi. Şirket ayrıca Bodrum'da 200 konutun inşasına başlayacak.

ORTA SINIFI HEDEFLİYOR
Ankara'da da çok sayıda konut yapan Mesa, şimdi de  Ankara Eryaman'da ev inşa edecek. Göksu Parkı'nın yanındaki bin 50 konutluk proje, orta sınıfa yönelik.

Arsa bedelleri yüksek

Erhan Boysanoğlu, KDV oranlarının sıkıntı yarattığını söyledi. KDV'nin yüzde 18'e kadar yükselmesiyle sektörün ve alıcıların zora girdiğine işaret eden Boysanoğlu, "Belediyeler rayiçleri yükseltti. Konutlarda yüksek KDV dilimine girmeye başladı. Yeni düzenleme yapılmalı. KDV'ye belli bir standart getirilmeli" dedi.

Posta

Bu haber 861 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...