Nef 3 yeni proje ile yatırımlarına hızla devam ediyor

Nef 3 yeni proje ile yatırımlarına hızla devam ediyor

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor

03 Eylül 2016 - 11:31

Nef Bahçelievler, Nef Kağıthane 4 ve Nef Sancaktepe projeleri için ön talep toplanıyor. Nef Bahçelievler projesinde satışlar bu ay içerisinde başlayacak...



Timur Gayrimenkul, Kağıthane, Bahçelievler ve Sancaktepe'deki projeleri için ön talep topluyor. Nef Bahçelievler projesi bu ay içerisinde satışa sunulacak.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Nef Bahçelievler projesinde 1000'den fazla konut planlandı. Kale Outlet AVM'ye yakın konumda bulunan Nef Bahçelievler projesi, Real Meydan AVM'nin yerine yapılıyor.

44 bin metrekare alanda hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi, Merter Tekstil Merkezi metro durağının yanında yer alıyor. Konut ve ticari birimlerin olacağı Nef Bahçelievler projesi 2018'in sonunda teslim edilecek.

Nef Kağıthane 4 projesi, Nef Kağıthane 3 ve Nef Kağıthane 11 projelerinin arasında, Ofishane'nin karşısında yer alıyor. Axis İstanbul'a yakın konumda olan Nef Kağıthane 4 projesinde çeşitli büyüklüklerde 1+1 ve 2+1 daireler olacak.

Anadolu yakasında ilk proje : Nef Sancaktepe



Nef Sancaktepe, Timur Gayrimenkul'ün İstanbul Anadolu yakasındaki ilk projesi olacak. 2,5 senedir beklenen  Nef Sancaktepe  projesinde satışlar önümüzdeki aylarda başlayacak. Nef Sancaktepe projesinde 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Nef Sancaktepe projesi, Üsküdar Veysel Karani metro durağının yanında, Rings İstanbul Evleri'nin hemen karşısında kalıyor.

Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr

 

Bu haber 724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat