Neşe Kavak Önderliğinde ACADEMIC HOSPITAL BÜYÜYOR

Neşe Kavak Önderliğinde ACADEMIC HOSPITAL BÜYÜYOR

Türkiye’de yepyeni bir model ile kurulan Academic Hospital, mevcut kapasitesini %45 büyütme kararı aldı

11 Şubat 2016 - 17:00

Türkiye’de yepyeni bir model ile kurulan Academic Hospital, mevcut kapasitesini %45 büyütme kararı aldı.

Ana binaya ek olarak 5.162 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan yüksek standartlara sahip yeni binanın yakında hizmete açılması planlanıyor. 15 milyon TL’lik bir yatırımla kapasitesini artırmak için düğmeye basan Academic Hospital’ın 11 ayda yapımı tamamlanan ek bina ile birlikte ayda 7 bin hastaya hizmet vermesi hedefleniyor. Büyüyen ve güçlenen akademik kadrosu ve yenilenen yüzüyle de dikkat çeken hastanenin genel yatak kapasitesi ise 87’ye çıkacak.



Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Rusya gibi dünyanın birçok noktasından gelen hastaları da ağırlayan Academic Hospital’ın yabancı hasta sayısında da ciddi bir artış olacak. Kapasite artışıyla birlikte yılda 1.500 yabancı hasta bekleniyor.


Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Ortopedi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Göz Hastalıkları ve Üroloji, bölümleri başta olmak üzere 50 farklı branşta hizmet veren Academic Hospital, ek binanın hizmete başlamasıyla birlikte 300’ün üzerinde sağlık profesyoneline de istihdam olanağı sağlayacak.


Geçtiğimiz yıllarda Harvard Tıp Fakültesi ile işbirliği anlaşması imzalayan ve Türkiye’deki hastalara ABD’de tedavi olma imkanı sunan Academic Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, dünya standartlarında sağlık hizmeti verdiklerini belirterek Nisan ayında hizmete girmesi planlanan yeni bina ile hastalara modern teknolojinin ulaştığı en ileri düzeyde tıbbi teşhis ve tedavi olanağı sunacaklarını dile getirdi.


Academic Hospital Hakkında:

Türkiye’nin başarılı akademisyenlerinin bir araya gelerek Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Vakfı ile birlikte yepyeni bir model olarak kurduğu Academic Hospital, 1997 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Türkiye’nin öncü akademik özel hastanesi olma sorumluluğu ile dünyada sağlık alanındaki gelişmeleri eş zamanlı olarak sunan hastane, 2012 yılında Harvard Tıp Fakültesi ile işbirliği anlaşması imzalamış ve hastalarına ABD’deki Harvard Tıp Fakültesi’ne bağlı büyük hastaneler sistemi işleticisi olan Partners Health Care’den profesyonel destek alabilmelerine imkan tanımıştır. Güçlenen akademik kadrosu ve yenilenen yüzüyle sağlıkta güvenilen bir marka olmayı başaran Academic Hospital, dünya standartlarında sunduğu sağlık hizmeti ile hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir. Her biri alanındaki başarısını kanıtlamış 60 profesörü ile, Türkiye’de en çok profesörün görev aldığı özel hastanelerden olan Academic Hospital uzman kadrosuyla da dikkat çekiyor. Academic Hospital güçlü, profesyonel ve fark yaratan akademik kadrosu ile sağlık sektöründeki yükselişini sürdürmektedir.

Bu haber 1059 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat