Next Level Çayyolu’nda 92 farklı konut tipi bulunuyor

Next Level Çayyolu'nda 92 farklı konut tipi bulunuyor

Next Level Çayyolu’nda inşa edilecek olan 429 adet konut, 3+1’den 7,5+2’ye kadar farklı büyüklükte ve 92 farklı daire tipinde tasarlanmış

08 Mayıs 2016 - 07:19

Next Level Çayyolu’nda inşa edilecek olan 429 adet konut, 3+1’den 7,5+2’ye kadar farklı büyüklükte ve 92 farklı daire tipinde tasarlanmış.

Projenin metrekarelerinde dikkat çeken ayrı bir konu ise Net ve Brüt arasındaki farkın sadece mimari brüt kadar olması… Yani Pasifik İnşaat bu projede satılabilir brüt alanlara; ortak alanları, depoları, merdiven boşluklarını ve benzeri alanları brüt metrekarelere dahil etmemiş.

Next Level Çayyolu’ndaki konutlarda villa, loft, penthouse ve birbirinden farklı birçok daire tipinin olması ise oldukça dikkat çekici... Projede 40 adet villa bulunurken, buçuklu dairelerin hepsinde özel hizmetli odasının bulunması, ayrıca altının çizilmesi gereken bir özellik olarak dikkat çekiyor.

Next Level Çayyolu fiyatları metrekare bazında ortalama 5.000 TL’den başlıyor. Projede konut alıcılarına firma bünyesinde peşinatsız 30 ay sıfır faizli taksit gibi ödeme planı ve seçenekleri sunuluyor.

Next Level Çayyolu'nun sosyal donatıları arasında 5.000 metrekarelik çim etkinlik alanı, yürüyüş yolları, piknik alanları, açık hava sineması ve dinlenme alanları gibi sosyal aktivite alanları da yer alıyor.

Tüm konutlara iki araçlık kapalı otopark alanı sunulan projede, villaların ve loft dairelerin tamamında özel otopark alanları bulunurken, bazı villalarda otoparklardan dairelere direkt giriş ve çıkış imkânıda sağlanıyor.

Next Level Çayyolu teslim tarihi Aralık 2018 olarak planlanıyor.

Bu haber 1963 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...