NG Kütahya’nın ’Vazo’su görücüye çıktı’ NG Residence...

NG Kütahya'nın 'Vazo'su görücüye çıktı' NG Residence İstanbul'

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesi, yatırımcısıyla buluşuyor

08 Mayıs 2017 - 15:43

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesi, yatırımcısıyla buluşuyor.


Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesi, yatırımcısıyla buluşuyor. Özel koleksiyonlarıyla bugün dünya markası haline gelen NG Kütahya Seramik’in estetik, lokasyon ve güven konusundaki kusursuz bir bakış açısıyla, Basın Ekspres Yolu’nda Avrupa Yakası’nın Vazo’su olarak inşa ettiği NG Residence’ın, bu yönüyle alanında lider olduğunun altını çizen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral; 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan projenin inşaatının tamamlanacağı 2018 yılında yatırımcısına kazandıracağını söyledi.

Seramik ve turizm sektöründe bir dünya markası olarak edindiği 55 yıllık deneyimini NG Residence ile konut sektörüne kazandıran NG Kütahya Seramik, estetik ve güvende sınırları aşan yeni bir başarıya daha imza atıyor. NG Kütahya Seramik’i dünya seramik sektöründe şampiyonlar ligine taşıyan şirket, bu proje ile doğadan ilham aldığı gücünü, kusursuz misafirperverlik anlayışı ve dizayn ettiği yaşam sanatıyla birleştiriyor. Basın Ekspres’te kaba inşaatı tamamlanan proje; 26 katlı rezidans kulesi, 5 yıldızlı zincir otel kulesi, 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşuyor.

55 YILLIK TECRÜBENİN ESERİ

NG Kütahya Seramik’in 55 yıllık köklü geçmişinin verdiği tecrübe ile Avrupa Yakası’nın ‘Vazo’su olarak NG Residence’ı İstanbul’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 55 yıllık ticaret hayatımızda seramikten turizme, porselenden ambalaja kadar birçok sektörde başarılara imza atarak, ülkemize hizmet ettik. Tüm bu birikim ve tecrübemizi yansıttığımız NG Residence İstanbul’u da yine aynı hizmet anlayışı ile hayata geçiriyoruz” dedi.

9 ŞİDDETİNDE DEPREME DAYANIKLI

Projenin satışa çıkarıldığının duyurulduğu basın toplantısında konuşan Güral, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Vazo formunda iki simetrik kuleden oluşan projemizi, Kütahya Porselen’in vazolarından ilham alarak tasarladık. Projemizi diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliği, henüz tasarım aşamasından itibaren yaptığımız hummalı çalışmalar oluşturuyor. Bu projenin temelini atmadan önce son 150 yıldır yaşanan depremleri baz alarak uzun bir araştırma yaptık. Boğaziçi Üniversitesi tarafından 14 farklı simülasyonla deprem testleri yapıldı. Aldığımız sonuçlardan yola çıkarak projenin temelini attık. 9 şiddetindeki depreme dayanıklı malzemeleri kullanarak inşa ettiğimiz projemiz, sunduğu estetikle, en son teknolojiyi yakalayan donanımı buluşturuyor.”

SATIŞ YÖNLÜ TÜM SÜREÇLER ŞEFFAF OLACAK

Konuşmasında geçtiğimiz yıl temeli atılan projenin kaba inşaatını tamamlamadan satışa çıkarmak istemediklerinin, bu nedenle projeye ilişkin bir ön lansman süreci başlatmadıklarının altını çizen Güral, “Grup olarak güven faktörü, üzerinde en titizlikle durduğumuz konuların başında geliyor. Bu nedenle henüz kağıt üzerindeyken başlayan hummalı çalışmamızı, yatırımcılarımıza makette değil arsa üzerinde göstermek, lansman sürecini de bu aşamadayken başlatmak istedik. Yatırımcılarımız, projenin kendisini yerinde görüp seçebilecekler” dedi.

METRO 200 METRE, ATATÜRK HAVALİMANI’NA 6 KİLOMETRE

“Lokasyon olarak Basın Ekspres’i seçmemiz ise bir tesadüf değil. Gelişimi ve değişimi baş döndürücü bir hızla ilerleyen Basın Ekspres, Atatürk Havalimanı’na yakınlığı, E-5 ve TEM bağlantılarının ortasında olması, metro hattı, alışveriş merkezleri ve hastaneleriyle hızla gelişiyor. İşte bu nedenle NG Residence’ın metroya uzaklığı sadece 200 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve üçüncü havalimanı bağlantı yoluna 4 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 6 kilometre mesafede. Mimari konseptinden, sahip olduğu özelliklere ve bulunduğu lokasyona kadar NG Residence’ın, yatırımcısına her daim kazandıracağını biliyoruz. Projemizden bugün konut alanların, 2018 olan inşaat bitim tarihinde yüksek prim elde edeceklerini şimdiden söylemek istiyorum.”

KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

NG Residence 304 daireden oluşuyor. Projede 256 adet 62 ve 88 m2 arasında değişen büyüklerde 1+1, 48 adet 88 m2 ile 139 m2 arasında değişen büyüklüklerde 2+1’ler yer alıyor.

YÜKSEK TAVANLI FERAH EVLER

NG Residence 1+1 ve 2+1 tipindeki daireler yüksek tavanlı ve ferah oluşları ile dikkat çekiyor. Tüm odalarda tavanda gizli aydınlatma bulunuyor. En son teknolojik sistemlerin kullanılarak etkili güvenlik sağlanan projedeki tüm daireler intercom sistemiyle resepsiyona bağlanıyor.

SPA, BUHAR BANYOSU, TÜRK HAMAMI

NG Residence’de sunulan hizmetler arasında 7/24 güvenlik, SPA, buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı yer alıyor. Ayrıca NG GYM spor salonunda ise pilates ve fitness imkanları sunuluyor. Projede her daireye özel otopark alanı da yer alıyor.

Bu haber 1156 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...