Otel Konforunda Rezidans; G TOWER MAR YAPI

Otel Konforunda Rezidans; G TOWER MAR YAPI

Divan Grubu tarafından verilecek rezidans hizmetleri ve Mar Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Divan Residence at G Tower’da; ev sahibi olanlar; şehrin merkezinde prestijli bir yaşama adım atacak, yatırımcılar İstanbul’un en kazançlı bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'in yüksek potansiyelinden faydalanma şansı bulacak

21 Nisan 2017 - 09:06

Divan Grubu tarafından verilecek rezidans hizmetleri ve Mar Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Divan Residence at G Tower’da; ev sahibi olanlar; şehrin merkezinde prestijli bir yaşama adım atacak, yatırımcılar İstanbul’un en kazançlı bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'in yüksek potansiyelinden
faydalanma şansı bulacak. Mar Yapı imzası ile hayata geçirilen G TOWER MAR YAPI projesinde otel konforunda yaşam imkanı sunuyor.



Metroya direk bağlantılı olan Divan Residence at G Tower projesinde daire teslimlerinin 2018 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.  Divan Residence at G Tower projesinden banka kredisi ile ya da firma bünyesinde taksitlendirerek daire sahibi olunabiliyor. Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor.


İşte Basın Ekspres G TOWER MAR YAPI fiyat listesi


Firma: Mar Yapı ve Divan Grup

Proje: Divan Residence at G Tower ; G TOWER MAR YAPI 


Basın Ekspres G Tower projesi "1+1'den ne istenir? Yaşayacaksanız, 7/24 konforu, yatırımcıysanız yüksek kazanç." sloganı ile basına tanıtılıyor.

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde toplam 430 daire bulunuyor.

Basın Ekspres G Tower fiyat listesi ! G TOWER MAR YAPI


Anahtar teslimlerin 2018 yılı sonunda gerçekleşeceği Basın Ekspres G Tower projesinde rezidans fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te yükselen G Tower Evleri'nde  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

195 milyon lira yatırım bedeline sahip Divan Residence at G Tower projesinde daire sahiplerine fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve toplantı odaları sağlanıyor.

Tel: 0 212 655 23 60-61

Web: https://www.maryapi.com.tr/

Bu haber 836 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat