Pascal Nouma Viaport Marina’da sevenleriyle buluşacak

Pascal Nouma Viaport Marina'da sevenleriyle buluşacak

Futbol dünyasının en renkli isimlerinden biri olan eski futbolcu Pascal Nouma 31 Ocak Pazar günü dünyanın 5 konseptli tek projesi Viaport Marina’da sevenleriyle buluşacak

29 Ocak 2016 - 10:11

Futbol dünyasının en renkli isimlerinden biri olan eski futbolcu Pascal Nouma 31 Ocak Pazar günü dünyanın 5 konseptli tek projesi Viaport Marina’da sevenleriyle buluşacak. Proje içerisinde yer alan Ice Park’ta buz üstündeki hünerlerini de sergileyecek olan Nouma, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.


NOUMA YENİDEN ADA’DA


Hummel sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte sevenleriyle buluşacak olan Pascal Nouma Ada’ya geliyor. Katıldığı televizyon programında tropikal bir adada zorlu bir mücadele veren Pascal, bu defa Türkiye’nin ilk ve tek alışveriş adasında sergileyeceği birbirinden renkli gösterilerle hayranlarına unutulmayacak dakikalar yaşatacak. Yeşil sahalardaki yetenekleriyle göz dolduran ünlü sporcu, bu defa Viaport Marina’da yer alan yarı olimpik buz pisti Ice Park’ta marifetlerini sergileyecek.


PASCAL’DAN SONRA DÜNYACA ÜNLÜ BUZ PATENİ SHOW’U PİSTE ÇIKIYOR


Dünyanın en ünlü buz pateni show gruplarından Liseberg, sömestr tatili boyunca Viaport Marina piste çıkmaya devam ediyor. Hafta içi her akşam 17:00 ve hafta sonu 14:00 – 18:00 saatlerinde sahneye çıkan grup, büyüleyici ‘show’ları ve göz alıcı dans gösterileriyle ziyaretçileriyle buluşuyor. 31 Ocak Pazar günü de Pascal Nouma’nın hemen ardından piste çıkacak grup ziyaretçilerin eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacak.




Konuyla alakalı konuşan Via Entertainment Genel Müdürü Faruk Erdurcan, “Açıldığımız günden beri 10 bin kişiye buz pateni deneyimini yaşattık. Çoğu kişi ilk kez buzda özgürlüğü hissederek, bu sporu deneyimleme şansına sahip oldu. Ice Park ile amacımız, her yaştan ziyaretçimizi buz sporlarıyla tanıştırmak ve özendirmek… Pascal Nouma’da herkes tarafından sevilen bir sporcu, insanlara buz patenini sevdirmesi açısından önemli katkı yapacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Bu haber 710 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat