Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

Seçimler sonrası markalı konut projelerine ilgi arttı!

3 boyutlu konut portalı, gayrimenkul alıcılarının genel eğilimlerini de ortaya koyan 2015 yılı ziyaretçi verilerini açıkladı

29 Ocak 2016 - 10:49

3 boyutlu konut portalı, gayrimenkul alıcılarının genel eğilimlerini de ortaya koyan 2015 yılı ziyaretçi verilerini açıkladı. Birçok markalı konut projesini internet üstünde 3 boyutlu görüntülerle sunan 3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistikleri, seçim sonrası inşaat sektöründeki hareketliliğin potansiyel alıcılara da yansıdığını gösterdi.



Sitenin açıkladığı rakamlara göre, yıl içinde markalı konut projelerine en yoğun ilgi, seçim sonrasına denk gelen Kasım ve Aralık aylarında gerçekleşti. 1.734 inşaat firması tarafından yapımı veya satışı devam eden toplam 3.999 projeyi bir arada sergileyen sitenin verilerine göre 2015’te en çok markalı konut projesinin yer aldığı şehir İstanbul olurken, onu Ankara, İzmir ve Bursa izledi.

 

Yüzde 62’sini 25-44 yaş grubunun oluşturduğu 3DKonut.com ziyaretçileri iki genel seçimle geride kalan yılda, en çok İstanbul’daki markalı konut projelerini gezdi. Şehrin en çok ziyaret çeken ilçeleri ise Avrupa yakasında Başakşehir, Ataşehir ve Beylikdüzü, Anadolu yakasında Kartal ve Maltepe oldu.

Metropollerde, markalı konut projelerine ilgi artarak devam ediyor!

3DKonut.com’un 2015 ziyaretçi istatistiklerinde, İstanbul’un ardından en fazla ziyaret alan şehirler İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli olarak sıralandı. Başkent’in ziyaretçi ilgisinin başı çektiği ilçeleri Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut, Gölbaşı ve Keçiören olurken; Ege’nin incisi İzmir’deki markalı konut projelerinin dağıldığı ilçelerden en çok ziyaret alanları ise Karşıyaka, Gaziemir, Bornova, Bayraklı ve Urla olarak gerçekleşti.

Türkiye’deki markalı konut projelerine yurt dışından en fazla ilgiyi Almanlar ve Ruslar gösterdi

Ev almak isteyenlerin, satış ofislerine gitmeden önce, ihtiyaçları olan bilgileri internet üzerinden ve mümkün olan en kolay yoldan almalarını amaçlayan 3DKonut.com’un tüm detaylarıyla sergilediği markalı konut projeleri, Türkiye’den sonra en çok Almanya ve Rusya’dan gezildi.

Kim Kimdir’in en çok arananı NEF’in kurucusu Timur oldu

3DKonut.com’da inşaat profesyonellerinin biyografilerinin anlatıldığı “Kim Kimdir?” bölümü, ziyaretçilerin hayli ilgisini çekti. Sitenin geçen yıl en çok ziyaret edilen profesyoneli NEF markasının kurucusu 1982 doğumlu Erden TİMUR oldu. Timur’u BAY İnşaat sahibi Erol Özmandıracı, Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Dumankaya İnşaat sahibi Halit Dumankaya ve YDA İnşaat sahibi Hüseyin Arslan izledi.

Bu haber 425 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...