Şu sıralar İstanbul’da ev satın almayı düşünen herkesin 4...

Şu sıralar İstanbul'da ev satın almayı düşünen herkesin 4 önceliği

29 Ekim 2016 - 13:40

Ev almak, hele ki İstanbul’daysanız üzerine haftalarca aylarca düşünmeniz gereken bir yatırım. Orada yaşamak istiyor musunuz, bölge değerlenecek mi, kaliteli zaman geçirebileceğiniz bir ortam var mı gibi birçok cevaplanması gereken soru var… Ama aşağıdaki 4 önceliğinizi karşılıyorsa, demek ki o ev sizin için hem güzel bir yuva hem de iyi bir yatırım olacak.
 

Dışarı çıkmak değil aşağı inmek


İstanbul’da hayata karışmanın adı “dışarı çıkmak” malumunuz… Oysa bunun adı “aşağı inmek” olsa… Trafik çilesi, park derdi, zaman problemi olmadan hemen ‘aşağı inip’ sosyalleşsek, alışverişimizi yapabilsek, havuzumuza girsek, sporumuzu yapsak?



Bankalara göre değil kendime göre ödeme planı


Ev almaya heveslisiniz, az biraz birikiminiz de var; ama size bankaların çıkardığı ödeme planlarının sizin standartlarınızla alakası yok. İşte burada birçok hevesli yatırımcı adayı vazgeçiyor ev almaktan. Oysa kişiye özel ödeme planı olsa, hangi ay ne kadar vereceğinize siz karar verseniz?



Arabasız yaşayamamak değil iki dakikada metroya ulaşmak


Bakkaldan ufacık bir şey almak için bile park yeri bulmanız gereken bir tempoda yaşıyoruz artık. Benzini, gün boyu direksiyon başında kalmanın yorgunluğu da cabası. Şimdi gözünüzü kapatın, evden çıktığınız anda metroya metrobüse 1-2 dakikada ulaştığınızı hayal edin. Araba keyfiniz de hafta sonuna; şehir dışı kaçamaklarınıza kalsın…


Yaşayacağın ev değil seninle yaşayacak ev


Beklentilerinizi genişletin. Bugüne kadar defalarca duyduğunuz şeylerin gerçekleştiğini düşünün. Şehrin merkezinde kaliteli, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir yaşam alanlarını seçin.




Bu haber 1063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...