TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları nerede?

Fuzul Yapı ve Yol İnşaat ortaklığı imzası taşıyan TEM Avrasya Konutları projesi 18 bin 621 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor

01 Mayıs 2017 - 12:00

Fuzul Yapı ve Yol İnşaat ortaklığı imzası taşıyan TEM Avrasya Konutları projesi 18 bin 621 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde inşa edilen projede 6 blokta 612 konut ve 3 dükkan yer alıyor. Bloklar 17 ila 18 katlı olarak tasarlandı. Fuzul TEM Konutları'nda 362 adet 2+1, 233 adet 3+1 ve 17 adet 4+1 daire bulunuyor.

 
Ödeme Seçenekleri
TEM Avrasya Konutları'nda ödeme koşulları henüz belli değil.



Başakşehir bölgesinde inşa ettiği projelerle ön plana çıkan Fuzul Yapı, merakla beklenen Gaziosmanpaşa projesi için çalışmalara başladı. 15 Temmuz 2016'da TOKİ'nin Gaziosmanpaşa arsasının ihalesini kazanan Fuzul Yapı, bu projeyi Yol İnşaat ile birlikte hayata geçiriyor. Projede bir süre önce ön talep süreci başladı. TEM Avrasya Konutları'nın basın lansmanı 9 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak.

TEM Avrasya Konutları adı verilen proje, Avrupa Konutları TEM'in hemen yanında yer alıyor. Gaziosmanpaşa’da TEM’in hemen kenarında inşa edilen Fuzul TEM Avrasya Konutları; Maslak’a 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 350 metre ve Atatürk Havalimanı’na 25 km mesafeyle İstanbul’un iş ve yeni yaşam merkezinin tam kalbinde yükseliyor. Bölgenin prestijli yeni yaşam merkezi TEM Avrasya Konutları'nda büyük bir spor salonu, cami ve lise de yer alacak.

*Projede daire büyüklükleri ve fiyatlar henüz belli değil.

Bu haber 1609 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...