TOG Kadın Fonu değişime koşuyor

TOG Kadın Fonu değişime koşuyor

Likya Yolu Ultra Maratonu 24 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında tarihi Likya Yolu’nda gerçekleştirilen bir ultra maratondur

20 Eylül 2016 - 10:30

Likya Yolu Ultra Maratonu 24 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında tarihi Likya Yolu’nda gerçekleştirilen bir ultra maratondur. Maraton birden fazla etaptan oluşur ve her bir etapta Likya Yolu üzerinde yarışılır.



Genç Kadın Fonu Ekibi Koşucuları LYUM 20K Kategorisinde yarışacaktır. LYUM 20K Kategorisi 24 – 25 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşir ve Likya Yolunun ilk 20 KM’lik kısmını kapsar. Bu aynı zamanda maratonun başlangıç etabıdır.

Genç Kadın Fonu ekibi tarafından oluşturulan bu kampanya dahilinde, maratona katılan her bir koşucumuz sosyal medya hesapları ve mailler üzerinden neden genç kadınları güçlendirmek ve desteklemek için koştuğunu ve Genç Kadın Fonu’na nasıl destek olunabileceğini anlatan bilgileri paylaşarak kendi adına bir bağış kampanyası yürütür.

Bağışlarınız için;

https://www.genckadinfonu.org/likya-yolu-maratonu-kosucu-bagisi/

 

Koşucu adına toplanan bağışlar fon içerisinde birikir ve yıl içerisinde yapılacak olan cinsiyet eşitliği projeleri ve eğitimlerine aktarılır.

Her bir koşucunun topladığı bağış miktarı ve kampanyasının haberi www.genckadinfonu.org adresi üzerinden düzenli olarak paylaşılacaktır.

Maratona katılacak olan koşucular için ulaşım ve diğer teknik detaylar aşağıdaki gibidir;

o Ulaşım ve Program

Likya Yolu Ultra Maratonu ilk kamp alanı Fethiye'de olacaktır. Kamp 24 Eylül 2016 Cumartesi akşamı başlayacaktır. En geç 16:00'a kadar kamp alanına giriş yapmak gerekir.

Kamp alanına ulaşım için 24 Eylül Cumartesi günü LYUM 20K koşucularına Fethiye Otogardan 2 ayrı saatte servis kalkacaktır.

( İsteyen koşucularımız kendi şartları ile kamp alanına ulaşım sağlayabilirler. )

Koşucularımızın ulaşımlarını ve biletlerini bu doğrultuda ayarlamaları gerekmektedir.

Geliş Transfer Kalkış Saatleri (24 Eylül 2016):
* 12:30 Fethiye Otogar / Varış kamp alanı
* 14:30 Fethiye Otogar / Varış kamp alanı

Dönüş Transfer Kalkış Saati (25 Eylül 2016):
* 16:00 Sdyma Kamp Alanı / Fethiye Otogar
(Transfer süresi 1,5 saattir. Dönüş yolculuğu planlamalarının bu süreyi gözeterek yapılması önerilir.)

Servis kullanmak isteyen koşucuların, kayıtlarını tamamlamalarının ardından mail ile gelecek "transfer servis formunu" doldurmaları gerekmektedir. Formu doldurmamış koşucular servis hizmetinden yararlanamazlar, mail ya da telefon ile servis başvurusu alınmamaktadır. Transfer servis formu sadece kayıt işlemlerini tamamlamış koşucular tarafından doldurulur. Form Genç Kadın Fonu ekibi tarafından koşuculara ulaştırılacaktır.

Uçak ile gelecek koşucularımıza varış ve dönüş için havaalanı olarak Dalaman Havaalanı'nı kullanmaları önerilir.

o Parkur, Konaklama ve Önemli Bilgiler

Likya Yolu Ultra Maratonu farklı özelliklere sahip, engebeli, yer yer zorlayıcı olağanüstü güzellikte bir parkurdur.

Rota, kontrol noktaları ve ana kamplardan oluşmaktadır. Her bir koşucu parkur üzerindeki kontrol noktalarını geçerek ana kampa ulaşır.

Katılımcılar ana kamp alanlarında organizasyon tarafından kurulan çadırlarda konaklayacaktır. Koşucuların etap sonrası ana kampta kalması gerekmektedir. Çadırların içine sermek için gerekli mat ve uyku tulumu koşucuların kendisi tarafından getirilmelidir.

Katılımcılara kamp alanında içme suyu ve yemek hazırlamak için sıcak su temin edilecektir. Parkur içinde su belirli aralıklarla ve yetecek miktarda organizasyon tarafından sağlanacaktır.

Çöpler ana kamp ve kontrol noktalarında belirlenen alanlara atılmalıdır.

Rotada dik iniş ve çıkışlar, düzensiz ve değişken zemin olacağı için hava sıcaklığı ve rotanın uzunluğu da dikkat edilmesi gereken unsurlardır. Rotanın tamamının koşulması zor olabilir, bu nedenle bazı yerlerde yürümek gerekecektir. Koşma/yürüme oranı her yarışmacının performansına göre değişkenlik gösterir.

LYUM dünya mirası bir doğal ve tarihi çevre içinde koşulacaktır. Rota üstünde ve çevresindeki doğal ve tarihi varlıklara zarar vermemeye özen gösterilmelidir.

o Masraflar

Likya Yolu Ultra Maratonu süresince koşucularımızın masrafları kendilerinin sorumluluğundadır.

Likya Yolu Ultra Maratonu’nda koşucular için katılım ücreti bulunmaktadır. LYUM 20K kategorisi için katılım ücreti 100 TL’dir.

Öğrenci olan koşucular için katılım ücreti 75 TL’dir.
( Öğrenci indirimi sadece 25 yaşın altında öğrenci belgesini ibraz edecek katılımcılar için geçerlidir. )

Maratona giriş ücretlerinin sponsorlar tarafından karşılanması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bununla ilgili kısım netleştiğinde güncelleme yapılacaktır.
LYUM 20K Ücrete dahil olan hizmetler:

• Transferler
• Yarış boyunca kamp alanında sabah-akşam yemeği, öğle kumanyası
• Mobil sağlık, güvenlik ve arama kurtarma hizmeti
• Ana kamplarda tuvalet, duş, çadır, konaklama
• İçme suyu ve sıcak su temini

 

Bu haber 692 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...