TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral: ’Türkiye güçlü istikrara...

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral: 'Türkiye güçlü istikrara 'evet' dedi'

    TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, referandum sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, referandumda sadece anayasa değişikliğinin değil, Türkiye’nin dünyadaki geleceğinin oylandığının altını çizerek, sonuçları “Türkiye, güçlü istikrara ‘evet’ dedi” şeklinde yorumladı

17 Nisan 2017 - 12:08

 

 

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, referandum sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, referandumda sadece anayasa değişikliğinin değil, Türkiye’nin dünyadaki geleceğinin oylandığının altını çizerek, sonuçları “Türkiye, güçlü istikrara ‘evet’ dedi” şeklinde yorumladı.



Güral’ın açıklamasında şunları kaydetti:

“Ülkemiz referandum sayesinde çok önemli bir sınavı geride bırakmıştır. Zafer, ülkemizin, birlik ve beraberliğimizin zaferidir. Bugün geldiğimiz aşamada Türkiye güçlü ekonomik istikrara oy vermiştir. Gün, kutuplaşmalara son verip, el ele verme ve birlik olma günüdür. Referandum nedeniyle kritik bir dönemden geçen Türkiye, yeni dönemde ekonomik, sosyal ve siyasi atılımların yaşanacağı bir döneme girecektir. Türkiye’nin dünya ölçeğinde zirve yapacağı günlerin çok yakında olduğuna inanıyorum.”

Bu haber 765 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...