Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi’...

Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi’ sektör uzmanları tarafından tartışılacak

Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi iş birliğiyle 3 Ekim Salı günü düzenlenecek Yuvarlak Masa toplantısında, 'Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi', uzman isimler tarafından tüm yönleriyle tartışılacak.

25 Eylül 2017 - 10:59



Son günlerin en sık konuşulan konularından birisi haline gelen ‘Türkiye’de turizmin geleceği’, Yuvarlak Masa toplantısında farklı bir bakış açısıyla ele alınacak. Turizmde gayrimenkul yatırımında hangi önceliklerin dikkate alındığı, markalaşmanın yeri, turizm ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri tarafından değerlendirilecek. 
 

Ev sahipliğini Park Dedeman Levent Hotel’in üstlendiği Yuvarlak Masa toplantısı, Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ve Gayrimenkul Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Kuyaş Örs’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Markanın gayrimenkule ne oranda katma değer yarattığının sorgulanacağı toplantıda, markaların ve mülk sahiplerinin beklentilerinin çeliştiği noktalar da irdelenecek. Gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren proje geliştirici ve yatırımcı firma yetkililerinin katılacağı toplantı, dinleyiciye açık olarak düzenleniyor. 

Dinleyici olarak katılmak için: [email protected]

Program

Yer : Park Dedeman Levent Hotel 

Tarih: 3 Ekim Salı

Saat : 09.30 -12.30

08.30 – 09.30 Kayıt ve Kahvaltı 09.30 – 11.00 Oturum 11.00 – 11.15 Kahve Arası 11.15 – 12.30 Oturum

Konuşmacılar

Dedeman Otelcilik İş Geliştirme Direktörü Bilge TurcanAccor Otelleri İş Geliştirme Direktörü Onur KurçHilton Otelleri İş Geliştirme Kıdemli Direktör Tuğrul TemelServotel Turizm ve Otelcilik Hizmetleri Sorumlu Partner Murat YılmazMar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf ArslanEr Yatırım Genel Müdür Ferzan Çelikkanat

Ayrıntılı bilgi için: Mürüvvet Can – [email protected] – 212 225 4252

Bu haber 617 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat