Tamamlanan 1.etap inşaatı göz kamaştırıyor

Tamamlanan 1.etap inşaatı göz kamaştırıyor

Kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi ile hızla değişen ve yenilenen Acıbadem’de modern bir konut projesi daha yükseliyor. 1.2 milyar TL yatırımla Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkış noktasında iki etap olarak inşa edilen The Mandarins Acıbadem projesinin 22 katlı iki bloktan oluşan ilk etap inşaatı söz verildiği gibi ilk yılında tamamlandı.

24 Ocak 2018 - 15:03 - Güncelleme: 24 Ocak 2018 - 21:21

Mandarins Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Dış yüzeyi kış ve yaz aylarında enerji tasarrufu sağlayan solar dış cephe kontrol sistemi ile kaplanan projenin ilk etabında, metrekareleri 70 ile 287 arasında değişen ve 1+1’den 5+1 dublekse uzanan 493 daire yer alıyor.

 

Yapı maliyetlerine rağmen süreyi aşmadık

Projenin yüksek inşaat maliyetlerine rağmen kent kültürüne uyumlu, teknolojik donanımlarla inşa edildiğini ifade eden Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, “Tavan yüksekliğini 3.15 metre olarak tasarladığımız The Mandarins Acıbadem’de demir, beton ve diğer yapı malzemelerinin maliyetleri artmasına rağmen hiç duraksamadan konut sahiplerine taahhüt ettiğimiz gibi 1.etap inşaatımızı tamamladık. Tüm ince işçiliklerin de tamamlanması ile Mayıs ayında ev sahiplerimiz dairelerine yerleşmeye başlayacak, yatırımcılar da Nisan ayından itibaren konutlarını kiraya verme işlemlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

Bu haber 701 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...