Toki İndirim Kampanyası 2018 Ne Zaman?

Toki İndirim Kampanyası 2018 Ne Zaman?

Toki indirim kampanyası 2018’de ne zaman olacak merak konusu. Detaylar haberimizde…

28 Ocak 2018 - 14:07

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) borcunu erken ödeyip tapusunu almak isteyenlere yüzde 20 indirim yapıyor.

Toki indirim kampanyası geçen sene 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. 2017’de ilk 5 günde 2 bin 928 kişi Toki indirim kampanyasına başvuruda bulunmuştu. 2015 yılından bu yana yapılan Toki indirim kampanyası 218 ne zaman yapılacağı ise merak konusu.

Toki indirimi 2018 için henüz net bir tarih açıklanmadı. Fakat geçtiğimiz üç yıla baktığımızda kampanyaların yılın üçüncü çeyreğinde yapıldığı görülüyor. Toki indirim kampanyası 2018’de de Ağustos Eylül gibi yapılması bekleniyor. Toki tarafından konuyla ilgili net bir tarih açıklanır açıklanmaz haberimizde görebilirsiniz.

Toki Başkanı Ergün Turan, geçen yıl , "Yaz aylarında indirim kampanyası yaptığımızda birçok vatandaşımız köyünde oluyor, tatilde oluyor. Bunun için indirim kampanyamızı Eylül ayında yapıyoruz." şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Toki indirim kampanyası ile borcunu erken ödeyip tapusunu almak isteyen konut ve işyeri sahiplerine yüzde 20 indirim yapılıyor.

İndirim kampanyasından geçen yıl satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2015 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabildi.

Yine Toki indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

Bu haber 792 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat