“ Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 14 Kasım’da kapılarını...

“ Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 14 Kasım’da kapılarını ilk kez açmaya hazırlanıyor”

13 Kasım 2019 - 20:36


“ Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı 14 Kasım’da kapılarını ilk kez açmaya hazırlanıyor”


Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı, ülke genelinde inşaat sektörü ve bu sektöre bağlı olarak faaliyet gösteren katılımcıları ağırlamaya hazırlanıyor. Yapı malzemelerinden mutfak, banyo, seramik, vitrifiye ürünlerine, yapı kimyasallarından, prefabrik beton yapı elemanlarına, çevre düzenlemelerinden, peyzaj, kent mobilyalarına, aydınlatma ünitelerinden, güvenlik sistemleri, çatı ve cephe kaplamalarına, izolasyondan, dekorasyon üniteleri, pencere kapı aksesuarları, enerji ve soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren fuar, 14 Kasım’da ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) işbirliğinde, Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak. 

Türkiye’nin birçok ilinden gelecek inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, mimarlar, müteahhitler ve iş insanlarını tek bir çatı altında toplayacak olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı, iş bağlantıları kurmak için Eskişehir Ticaret Odası’nın organizasyonu ile Bulgaristan’dan gelecek alım heyetine ev sahipliği yapacak.

Fuarda etkinlikler ve konferanslar

Eskişehir İnşaat Fuarı’nda 4 gün boyunca bir dizi etkinlik düzenlenecek. TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi’nin gerçekleştireceği Eskişehir BIM (Building Information Modelling” / Yapı Bilgi Modellemesi ) Kongresi, 16 Kasım Cumartesi günü fuar ile aynı yerleşkede yer alan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Türkiye’de son aylarda gündeme oturan deprem konusunda Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden akademisyenler konferans ve paneller düzenleyecek. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi de fuar kapsamında konferans gerçekleştirecek. 

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 14 - 16 Ekim tarihleri arasında 10:00-19:00, 17 Ekim tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ETO – TÜYAP FUAR MERKEZİ’NE ULAŞIM NASIL SAĞLANIR?

Ziyaretçiler ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’ne toplu taşıma araçlarından 6 – 33 - 43 – 44 – 57 – 65 – 75 - 103 numaralı hatları kullanarak ulaşabilir

Bu haber 338 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...