Uptown İncek’li olmak için son fırsatlar

Uptown İncek'li olmak için son fırsatlar

Sosyal donatı alanları, mimarisi ve lokasyonuyla Ankara’nın en çok dikkati çeken projelerinden Uptown İncek Konutları, kalan son daireler için cazip teklifler sunuyor.

28 Kasım 2017 - 11:46 - Güncelleme: 28 Kasım 2017 - 23:44

Başkentliler’in yeni gözde yerleşkesi İncek’in şehir merkezine en yakın bölgesinde yer alan “kupon projesi” Uptown İncek, bloklar arası gölge düşmeyen yatay ve dikey konseptli özgün mimarisi, 3 metrelik tavan yüksekliği, eşsiz peyzajı, kapı komşusu olan TED Koleji gibi seçkin eğitim kurumlarına yakınlığı ile Türkiye’nin en önde gelen projeleri arasında yer almayı başardı. 

Yaşamın başladığı Uptown İncek Konutları’nda yaklaşan yıl sonu öncesi sınırlı sayıda kalan daireler için cazip teklifler hazırladıklarını ifade eden proje yöneticileri, “Çocuklardan, sanatseverlere hemen herkes için “town” konseptiyle oluşturulan sosyal alanlarda, birbirleriyle kaynaşma olanağı bulan komşulara; şimdi de yeni yıl öncesi kendileri gibi seçkin komşular kazandırmak için çalışıyoruz” dediler.

 -"SOSYAL DONATI ALANLARINDA YENİ BİR SAYFA’"

‘’Town’’ konsepti ile sosyal donatı alanlarında yeni bir çağ açan Uptown İncek Konutları, LEMA Grup tarafından hayata geçirildi. Toplam 6 blok, 226 üniteden oluşan projede,  1+1 loft dairelerden, 5+1 ve özel teraslı dublekslere uzanan konut seçenekleri birlikte sunuldu.

AVM’lere ve eğitim kurumlarına yakınlığı ile sakinlerine huzurlu ve konforlu bir yaşam sunan Uptown İncek Konutları’nda her daire için minimum bir, maksimum üç araçlık kapalı otopark bulunuyor. Mogan Gölü ve Ahlatlıbel Ormanı gibi Başkent’in en güzel manzaralarına sahip proje, peyzaj alanındaki gölet ile de doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

 

Projede, spor salonundan, yüzme havuzuna; saunadan, fin hamamına; sinemadan oyun salonlarına; müzik odasından, sanat galerisine, restorandan, kuaförüne, araba yıkama hizmetinden, oyun salonlarına varan yelpazede sosyal ihtiyaçların karşılanacağı alanlar konut sahiplerine bir evden daha fazlasını yaşama imkanı sunuyor. Çocuklar Minitown oyun parkında eğlenirken, ebeveynler Gurmetown’da kahvelerini yudumluyor. Özel ses yalıtımlı Soundtown müzik odası ve Arttown sanat galerisi ile özel ilgi alanlarına özel alanlar sunan Uptown İncek, Gymtown’da bulunan kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol sahası ve squash alanı ile spor severleri de mutlu ediyor. 

 

Bu haber 1197 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat