5 maddede hayatınızı iyileştirmek için yapmanız gerekenler

5 maddede hayatınızı iyileştirmek için yapmanız gerekenler

  Şehirli insanın kafasında her daim olan sorular; daha iyi bir yaşam için neler yapmalıyım, hayatımı nasıl kolaylaştırırım? Mutsuz olmaya yatkın bünyelerimiz güneşin gitmesi, sokakların sonbahar karanlığına bürünmesiyle neşesini biraz daha kaybetti

14 Kasım 2016 - 08:47





 

Şehirli insanın kafasında her daim olan sorular; daha iyi bir yaşam için neler yapmalıyım, hayatımı nasıl kolaylaştırırım? Mutsuz olmaya yatkın bünyelerimiz güneşin gitmesi, sokakların sonbahar karanlığına bürünmesiyle neşesini biraz daha kaybetti. Ama artık silkinme vakti geldi! Günlük hayatınızda yapacağınız bu minicik şeylerle kendinizi çok daha mutlu hissedecek, hayatın tadını keşfedecek, yaşamınızı iyileştireceksiniz. Denemesi bedava:)


İşe kendinizden başlayın




 

Kendinizi sevmeyi başarırsanız hayatınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Kendinize karşı her zaman dürüst olun. Çünkü kabul ettiğiniz her şey kendinize olan güveninizi arttıracaktır. Hayatı, başkalarını ve kendinizi en doğal haliyle sevin.


Huzur veren insanlarla vakit geçirin




En çok aradığınız duygu bu değil mi? Huzur... Birisinin yanında huzur buluyorsanız o kişiyle paylaşımlarınızı artırın. Sizi yargılamayan, köstek değil her durumda destek olan o süper insanı kucaklayın.

Yardım edin




Zor durumda kalmış bir hayvanı hayatınızın sonuna kadar sahiplenin. Ya da sadece onu doyurup, başını sevin. Başka hayatlara dokunduğunuz zaman kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz ki...

Daha çok gülümseyin




Gülümsediğiniz zaman vücudunuz mutluluk hormonu salgılar. Gülmek mutluluğu, mutluluk ise gülümsemeyi getirir. Ne güzel bir döngü değil mi?:) Güne beş dakika gülümseyerek başlayın ve bu döngüyü hemen yakalayın.

Stresi azaltın, doğayla barışın




Günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşın, çimlerde uzanın, ağaçlara dokunun, sık sık doğa yürüyüşleri yapın. İşler sizi sıktığında derin derin nefes alın ve sadece başınızı yukarı çevirip gökyüzünü izleyin.























































Bu haber 679 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...