Abdullah Gölbaşı,Geceye Fısıldayan Adam’la Her an...

Abdullah Gölbaşı,Geceye Fısıldayan Adam'la Her an u'mutlusun…

103

11 Ocak 2017 - 08:29

103.8 Radyo Ritim'de gece programı yapan Abdullah Gölbaşı, saklidusler.com ’da mutluluk kartları dağıtıyor.



15 yıldır radyoda keyifli, neşeli ve mutluluk endeksli program yapan Abdullah Gölbaşı, programında her gece mutlu olmak zorundasınız diyor ve bunun gerekçelerini kitaplar ve uzmanlarıyla anlatıyor. Her gece insanların kalbine dokunup dinleyicilerine mutlu bir yoldaş olan Gölbaşı, kurduğu saklidusler.com isimli site sayesinde artık günün her saatinde mutluluk dağıtıyor.

Sitesinde ünlü düşünürler ve önemli eserlerinden sözleri derleyip, saklı düşlerde yolculuk eden insanlara rastgele seçtirdiği kartlarla mutluluk ve umut aşılayan Abdullah Gölbaşı, ayrıca kendi yazılarını ve dinlediklerini de takipçileriyle paylaşıyor.

Radyocu Abdullah Gölbaşı, “15 yıldır her gün "Mutlu olmak zorundayız" diyerek "Buna ilaveten "İkna etmek zorunda değilsin ve kafanıza göre yaşayın" diyorum. Hepsi birbirini tamamlıyor. Bunu söylerken yılların tecrübesi ve yaşanmışlıkları ile söylüyorum. Çünkü hayatımız boyunca yazdığımız ve kurduğumuz felaket senaryoları’nın gerçekleşme oranı o kadar az ki; baktığımızda kendimizi üzmekten ve tedirgin etmekten başka bir işe yaramamış. Şimdi, daha fazlasını söylemek ve daha fazla mutlu etmek için saklidusler.com 'u kurdum. İnsanlar günün her saati, kendilerini kötü hissettiklerinde, umutsuz ya da endişeli olduklarında sadece bir kart seçip okusunlar istiyorum. Okudukları sözde kendilerinden bir parça bulup benimsediklerinde, hedefime ulaşmış olacağım.’’ dedi.

Bu haber 512 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi