Goldgenie’den 2016 Maymun Yılı’na Özel Tasarım: ’iPhone 6S...

Goldgenie'den 2016 Maymun Yılı'na Özel Tasarım: 'iPhone 6S Elite'

Artık akıllı telefonlar, günlük kullanım eşyaları olmaktan çıkıp adeta hayatımızın bir parçaları ve hatta elimiz kolumuz gibi oldular

07 Nisan 2016 - 10:20



Artık akıllı telefonlar, günlük kullanım eşyaları olmaktan çıkıp adeta hayatımızın bir parçaları ve hatta elimiz kolumuz gibi oldular.

 

Geçmişte saatler sürecek birçok işlemi, günümüzde saniyeler içerisinde bu cihazlar sayesinde gerçekleştirebiliyoruz. Bu nedenle de işimizi kolaylaştıran bu akıllı makinelere bağımlı hale geldik. Özellikle elektronik cihazlar üreten şirketlerin liderliğine aday olan Apple, bu kulvarda herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Şirketin son olarak üretmiş olduğu iPhone 6S modeli, dünya çapında oldukça büyük kitleler tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Bu yüzden de dünyanın çeşitli tasarım şirketleri, hedefine ulaşmak için özellikle bu model üzerinde çalışıyor. Şimdi ise ünlü lüks markalardan biri olan Goldgenie; 2016, yani Çin astrolojisine göre Maymun Yılı olarak adlandırılan bu seneyi yeni ve şık iPhone 6S Elite modeli ile kutluyor. Geçtiğimiz günlerde ise İsviçreli Vancheron Constantin 2016 Maymun Yılı’na özel şık saat ile bu Çin Yılı’nı onurlandırmıştı. Görüyoruz ki bu furyaya Goldgenie da iPhone ile katılıyor.

Oldukça farklı tasarıma sahip bu telefon, set halinde ve sınırlı sayıda piyasaya sürülecek. Fazlasıyla farklı bir şekilde tasarlanmış geçtiğimiz senenin en çok satan akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone 6S modelinin görünüşü, yapımında hangi maddelerin kullanıldığı ve fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili bilgilere; dilerseniz birlikte göz atalım.

İşte karşınızda Goldgenie firmasının 2016 Maymun Yılı’na özel iPhone 6S Elite modeli:
Maymun Yılı için Tasarlanan iPhone 6S Elite Modelini “Elit” Yapan Özellikler Nelerdir?
Çinliler içerisinde bulunmuş olduğumuz 2016’yı, Maymun Yılı olarak adlandırmaktalar. Bu nedenle de oldukça lüks öğeler üreten Golgenie firması, bu yıla özel bir tasarım oluşturdu. Daha önce Givori’nin “Calypso Diamond iPhone 6S” gibi pırlantalarla döşeli bir koleksiyonundan bahsetmiştik. Şimdi ise zenginlerin ve koleksiyoncuların dikkatini çekecek, üzerine lazer ile “maymun” sembolü işlenmiş 24 ayar altından bir iPhone 6S modeli tasarlandı. Daha önce de Goldgenie tarafından kişiye özel tasarlanan Apple Watch ürünlerini görmüştük; fakat bu iPhone modeli kişiye özel değil, yıla özel olarak sunulmuş. Ayrıca sınırlı sayıda üretilen bu versiyon, koleksiyoncuların göz bebeği haline gelecek gibi görünüyor.
Sınırlı Sayıdaki 24 Ayar iPhone 6S Elite Modelinden Kaç Adet Üretildi?
Amerikalı şirketin diğer firmalara göre oldukça kaliteli ürünler üretmesi ve müşteri memnuniyeti ile ilgili göstermiş olduğu çabalar, insanların Apple ürünlerine bağımlı olmalarının nedenleri arasında yer almaktadır. Bu bağımlılığın farkında olan diğer işletmeler de insanların bu zaaflarından yararlanabilmek için kendilerine has tasarımlar üretmektedirler. Dünyanın en pahalı bisikleti Goldgenie gibi altından yapılmış lüks tasarımlara imza atan firma, en çok satılan akıllı telefonlarından biri olan iPhone 6S modelinden sadece 99 adet üretti. Elbette ki bu sınırlı sayıda üretim, Apple ürünlerinin hayranı olanların ve koleksiyoncuların iştahlarını kabartmak amacıyla tasarlandı.
Goldgenie Tarafından Üretilen Bu Özel Telefonun Fiyatı ve Aksesuarları Nelerdir?
Geçtiğimiz Keçi Yılı’nı da altından bir iPhone 6 Elite modeli ile kutlayan Goldgenie, Maymun Yılı’na özel olarak kiraz meşesinden oluşturulmuş lüks bir kutu ile karşımıza çıkıyor. İçerisinde ise 64 GB ve 128 GB olmak üzere, ömür boyu garantili 24 ayar altın bir iPhone 6S Elite modeli sunuyor. Sınırlı sayıdaki bu modelin fiyatı ise saklama alanlarına göre, 3.635 ve 4.035 dolar olarak değişkenlik gösteriyor. Koleksiyoncuların ellinden kaçırmak istemeyeceği bu modeller, milyon dolarlık iPhone 6 kadar şık ve pahalı olmasa da oldukça eşsiz bir tasarıma sahip.



Bu haber 428 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi