Hayat enerjinizi artırmanın yolları

Hayat enerjinizi artırmanın yolları

Hayat enerjinizin hızla tükendiğini hissettiğiniz bazı günler vardır

27 Aralık 2016 - 09:09

Hayat enerjinizin hızla tükendiğini hissettiğiniz bazı günler vardır. Bir an önce bitsin istediğiniz, hayal gücünüzün bile sizi terk ettiği, kimseyi çekemediğiniz o günler... İşte o günlerde modunuzu bir anda değiştirmek için yapmanız gereken şeyleri sıralıyoruz.

Daha çok müzik




Elbette her moda uygun bir müzik türü var ama şimdi yüksek sesle, tempolu müzik dinlemenin zamanı. Yükselen nabzınız ve kalp atışınız size gerekli enerjiyi verecek. Hatta biraz da dans etmeye ne dersiniz? Kesinlikle iyi bir fikir!


Enerji demişken...




Pozitif enerjiye sahip arkadaşlar ve muhabbetler de bu kritik günlerde çok önemli. Gece gündüz enerjisi bitmeyen o süper arkadaşınıza biraz ayak uydurun. Havanızı bir anda değiştirmesi yüzde yüz garantili!


Keşif turları




 Yapmanız gereken fotoğraf makinenizi alıp kendinizi sokaklara atmak... Farklı dünyaları keşfedin. Bitkilere, böceklere odaklanın. Ya da hiç gitmediğiniz bir semtin ara sokaklarından kareler yakalayın.


İyi bir film




 Sizi olduğunuz dünyadan koparıp bambaşka bir dünyaya götürecek bir şey daha var. Bir sinema salonu. İzlemek istediğiniz bir filmi seçin ve koltuğunuza yerleşin. Şimdiden iyi hissetmeye başladınız bile...







Bu haber 899 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...