Hayatta karşınıza çıktığı anda kaçırmamanız gereken 4...

Hayatta karşınıza çıktığı anda kaçırmamanız gereken 4 fırsat

Sayısız fırsatlarla dolu sandığımız hayat, aslında pek de öyle değil

14 Nisan 2017 - 10:18

Sayısız fırsatlarla dolu sandığımız hayat, aslında pek de öyle değil. Bazen kaçıp gidenleri yakalamak imkansız oluyor, yenilerini beklemek sabır istiyor. En kötüsü ise, ileride hayatınızı değiştirecek bir fırsatın elinizden kayıp gittiğinin farkına varmak...



 Bir yenisine ertelemeyin

Hayatınız boyunca sevdiğiniz işi yaptığınızı bir düşünsenize... Her gün işe mutlu gittiğinizi, o adımları atarken  strese hiç girmediğinizi... Mükemmel bir şey değil mi? Öyleyse bu fırsat önünüze geldiğinde, arkanızı dönüp gitmeyin!

Geleceğinizi değerlendirin

Sadece bugün için değil, geleceğinizi garanti altına alacak fırsatları da değerlendirin. O günler geldiğinde pişman olmamak için yatırım fırsatlarını kaçırmayın. Şimdi karşınıza böyle bir fırsat çıkarsa yakalayın!

 

Bir başkasını düşünmeyin

Karşınıza çıkan, hayatınızın sonuna kadar yanınızda olmasını istediğiniz o kişiyse hiç düşünmeyin! Başka bahara kalsın demeyin... Zaman bazen her şeyin ilacı olmayabiliyor. Doğru yolda olduğunuzdan eminseniz, vazgeçmeyin!

Hayatınızı sevin

Yaşam alanlarınız için çıkan fırsatları değerlendirin. Hayatınızı geçireceğiniz yerde mutlu olmanız için evinizi güzelleştirin. Hayallerinizi gerçekleştirmeye giden yolda karşınıza çıkan fırsatları es geçmeyin.

Bu haber 712 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...