Wish More Hotel Istanbul’dan Kadınlar Günü jesti

Wish More Hotel Istanbul'dan Kadınlar Günü jesti

  Wish More Hotel Istanbul, kadınları kendilerine özel bir mola vermeye davet ediyor

06 Mart 2017 - 08:35

 

Wish More Hotel Istanbul, kadınları kendilerine özel bir mola vermeye davet ediyor. Kadınlar Günü sebebiyle, konaklamadan düğün ve ziyafet rezervasyonlarına, SPA&Fitness kullanımından kahve keyfine, lüks ve keyifli otel hizmetleri avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

 



Wish More Hotel Istanbul, keyifli hizmetlerini Kadınlar Günü’ne özel avantajlı fırsatlarla sunuyor. Şehrin dört bir yanından metro veya araçla kolay ulaşım imkanı, estetik ve lüksü bir arada sunan mekanı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Wish More Hotel Istanbul, yoğun ajandalarının içerisinde kendilerine özel bir mola vermek isteyen kadınları Bayrampaşa’ya davet ediyor.

Wish More Hotel Istanbul’da Kadınlar Günü haftasında faydalanabileceğiniz imkanlar şu şekilde:



Konaklama: 6-12 Mart arası, Oda-Kahvaltı rezervasyon yapan kadın misafirlerden, tüm oda tiplerinde ikinci kişi farkı alınmayacak.
Düğün ve Ziyafet Organizasyonları: 6-12 Mart haftası yapılan düğün ve ziyafet sözleşmelerine özel, 20 kişiye kadar olan gelin hamamı ücretsiz olacak.
Lezzet keyfi: Wish More Hotel Istanbul’da bulunan EspressoLab’in kadın misafirleri, tatlılarının yanında tercih edecekleri bir kahveyi ikram olarak içecekler.
SPA & Fitness: Kadınlara özel Mart ayı boyunca 07.00 – 15.00 saatleri arası fitness, havuz, sauna, buhar odası ve hamam hizmetlerini kapsayan SPA & fitness kullanımı 150 TL yerine 75 TL olacak.

Bu haber 872 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...