Butiq Yaşam Kartal fiyat listesi

Butiq Yaşam Kartal fiyat listesi

Konut teslimleri hemen yapılan Butiq Yaşam Kartal fiyat listesi ve ödeme planı haberimizde…

23 Kasım 2017 - 22:28

Butiq Yaşam projesi Akgel Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükseliyor. Topselvi Mahallesi’nde metroya yürüme mesafesinde konumlanan Butiq Yaşam Kartal projesi toplam 43 konut ve 4 ticari üniteden oluşuyor. Projede büyüklükleri 61 metrekare ile 197 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Butiq Kartal projesinde 1+1 daireler brüt 62 ve 78 metrekare, 2+1 daireler brüt 116 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 116-197 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. Metrekare birim fiyatları 5 bin TL ile 7 bin TL arasında değişen Butiq Yaşam Kartal fiyat listesi 2017 şöyle; 1+1 daireler 368 bin TL’den, 2+1 daireler ise 708 bin TL’den başlıyor.

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede şirket bünyesinde de alternatif bir ödeme seçeneği sunuluyor. Buna göre yüzde 30 peşinat veriliyor kalan yüzde 70 ise şirket bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Konut teslimleri hemen yapılan Butiq Yaşam Kartal konut projesi Adalar ve deniz manzarasına hakim bir konumda yükseliyor. Merkezi İş Alanı'nın hemen yanında konumlanan Butiq Yaşam Kartal projesi Sabiha Gökçen Havaalanı'na, metro istasyonuna, Tekno Park'a ve Pendik Feribot İskelesi'ne 10 dakikalık mesafede yer alırken Kartal Marina'ya ve sahil yoluna ise 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Bu haber 794 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi