Novron Feronia Villaları Antalya fiyat listesi

Novron Feronia Villaları Antalya fiyat listesi

Novron Feronia Villaları Antalya Belek’te yükseliyor. Konut teslimleri hemen yapılan projede 4+1 villalar yer alıyor. Novron Feronia Villaları fiyatları 160 bin avrodan başlıyor…

23 Kasım 2017 - 22:24

Antalya Belek’te Novron İnşaat tarafından hayata geçirilen Novron Feronia Villaları projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 3 katlı toplam 26 adet ikiz villadan oluşan Novron Feronia Villaları Belek projesinde konutların tamamı 170 metrekare villalardan oluşuyor.

Belek Feronia Villaları, ışık saçan beyazın hakim olduğu bir dekorasyon, yüksek tavan, yerden tavana kadar uzanan pencereler, doğal taşların tasarımda kullanımıyla gelen sıcak bir atmosfer ile serin ve ferahlatıcı bir tatil sunuyor. Villalar, hem dışarıda hem de içeride yer alan merdivenler ile her biri bahçeye, terasa ve havuza açılan 3 kattan oluşuyor.

Bu özellik villanın bir yerinden bir yerine ulaşmanız son derece kolay kılıyor. Novron Feronia Villaları fiyatları 160 bin avrodan başlıyor 220 bin avroya kadar yükseliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. Novron Feronia Villaları projesinde banka kredisi ile villa sahibi olunabiliyor. Belek Feronia Villaları, Belek ve Kadriye merkezlerinin arasında, Nick Faldo Golf Kulübü’nün hemen yanında yer alıyor. Denize sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan villalar, havaalanına da 20 dakikalık sürüş mesafesinde yer alıyor.

Bu haber 908 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...