ÇOCUKLAR BİLKENT CENTER’DA SANATLA KUCAKLAŞTI

ÇOCUKLAR BİLKENT CENTER'DA SANATLA KUCAKLAŞTI

10 Nisan 2018 - 11:18

Bilkent Center, çocuklara sanatı sevdirmek için renkli bir etkinlik düzenledi. Aileleriyle birlikte AVM'ye gelen çocuklar Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo'nun portresini çizdi.


Sanata ve sanatçıya önem veren Ankara'nın en sosyal AVM'lerinden Bilkent Center, hafta sonu renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. AVM içerisine kurulan Çocuk Sanat Atölyesi'nde Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun hayatını öğrenen minikler, bu doğrultuda ünlü sanatçının portresini ve başındaki meşhur taç bandını tuvale yansıttı. Aileleriyle birlikte Bilkent Center'da keyifli anlar yaşayan çocuklar hem eğlendi hem de sanatı daha çok sevdi. 


PERFORMANSLARI GÖZ DOLDURDU

Çocukların yaratıcılığını geliştirecek çalışmalarla geleceğin ressamlarını yaratmayı amaçlayan Bilkent Center’ın etkinliğine aileler tarafından yoğun bir katılım sağlandı. Kurulan Çocuk Sanat Atölyesi'nde minik ziyaretçiler bir yandan resim yaparken diğer yandan da el becerilerini geliştirip, kendi yaş gruplarındaki diğer çocuklarla dostluklar kurdu. Ortaya çıkan sanat eserlerine kendi imzalarını da atan minikler başarılı performanslarıyla da göz doldurdu. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikten aileler ve minikler oldukça keyifli ayrıldı.

Bu haber 1564 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...