Dev proje Hilal Hill’de inşaat faaliyetleri hızla sürüyor

Dev proje Hilal Hill’de inşaat faaliyetleri hızla sürüyor

02 Ekim 2023 - 19:33

Bahaş Holdingin kentsel dönüşüm projesinde bir yandan teslimler devam ederken, etapların inşaatları da peş peşe devreye alınıyor.

 


 

İmza attığı projeleriyle İstanbul’un gelişiminde rol oynayan Bahaş Holdingİstanbul Avrupa Yakası’nın en büyükentsel dönüşüm projesi olanHilal Hill Büyükçekmeceyi hızla hayata geçirmek üzere aralıksız çalışıyor. Projede bir yandan daireteslimleri etap etap devreye alınırken, bir yandada hem etapların inşaatları yükseliyor hem de eski binaların yıkımları sürüyor.

 

Riskli binaları dönüştürerek, İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı korumayı hedefleyen Bahaş HoldinginFKG İnşaat ve STTA İnşaat’la birlikte Büyükçekmece’de hayata geçirdiği İstanbul Avrupa Yakasının en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmecede inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Toplam dokuz etaptan oluşan projenin 1inci etabının tesliminin ardından 2nci etapta da dairelerin teslimi için geri sayım başladı. Projede bir yandan 3üncü, 4üncü ve 5inci etapların inşaatlarına da peş peşe start verilirken 6ncı etabın da yıkımına başlandı.

 

Riskli konutların hızla dönüştürülmesi hedefiyle hayata geçirilen Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesinin geldiği son durum hakkında bilgi veren Bahaş Holding CEOsu Abdüssamet Bahadır, deprem güvenli konutların inşa edilmesi bilinciyle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Bahadır Kentsel dönüşüm önceliğimiz. Bu bilinçle hayata geçirdiğimiz İstanbul Avrupa Yakasının en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmecede ilk etap teslimler gerçekleşti. Çok yakın zamanda 2nci etabın da teslimlerine başlıyoruz. Tapularımız hazır. 3üncü etap inşaatı devam ederken diğer yandan 4üncü ve 5inci etapların inşaatına da başladık. Şimdi de 6ncı etabın yıkımı yapıldı. Projemiz tamamlandığında toplam bin 20 riskli daire dönüşmüş ve yaklaşık 2 bin daire ve ticari alan inşa edilmiş olacak. Hilal Hill Büyükçekmece Projesi için toplam 4milyar TL’lik yatırımdan söz edebiliriz diye konuştu.

 

Toplam 80 bin metrekare arsa alanı içerisinde inşa edilen Hilal Hill Büyükçekmece, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak hayata geçiyor. Proje, üst düzey yaşam olanakları sunan en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, ferah, balkonlu, teraslı ve bahçeli daireleriyle dikkat çekiyor.

Okullar bölgesinde yer alan proje ayrıca; BüyükçekmeceMarinaya, Beykent Üniversitesi’ne, Beylikdüzü Devlet Hastanesine ve çevredeki diğer özel hastaneler ile alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alıyor. 

 

 

www.bahasholding.com444 88 24 www.hilalhill.com        0212 824 42 22

 

Bu haber 2086 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat