Elite Concept Fikirtepe

Elite Concept Fikirtepe

  Şua İnşaat tarafından yaşama geçirilen Elite Concept projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alıyor

01 Eylül 2016 - 15:29

 

Şua İnşaat tarafından yaşama geçirilen Elite Concept projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alıyor. Şua Elite Concept projesi kentsel dönüşüm kapsamında yaşama geçiriliyor.

24 bin metrekare alan üzerine yayılan Elite Concept projesi toplam 785 adet daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Projenin 10 bin metrekare yeşil alanlara ayrılmış durumda.

İnşaat çalışmalarının başladığı Elite Concept projesinde daire teslimlerinin 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor. Proje E-5’in yanı başında, metro, metrobüs, TEM Otoyolu, Üsküdar ve Kadıköy’e yakın mesafede konumlanıyor.

Elite Concept projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 220 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisine sahip olan Elite Concept projesinde daireler Marmara Denizi, Adalar, Tarihi Yarımada ve Çamlıca manzarasına hakim olarak yükseliyor.

Akıllı ev sistemine sahip olan Fikirtepe Elite Concept projesinin yüzde 75'i sosyal donatı ve peyzaj alanına ayrılmış durumda. Doğaya dost olarak inşa edilen projede gri su arıtma sistemi ve güneş enerjisi sistemi bulunuyor.

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık imzası taşıyan Elite Concept projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ruhsatı alınan Elite Concept projesinde daire fiyatları ve ödeme koşulları henüz açıklanmadı.

Elite Concept Görselleri



 
Elite Concept Nerede?


Telefon
444 97 82

internet sitesi
http://eliteconcept.com.tr/

E-Posta
[email protected]

Adres
Niyazi Bey Sokak Tepe Camii Altı, Fikirtepe Kadıköy / İstanbul

Bu haber 1009 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...