Emlak Konut’tan Ülke Ekonomisine Desteğe Devam Kararı..

Emlak Konut'tan Ülke Ekonomisine Desteğe Devam Kararı..

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut , Türkiye ekonomisine olan güvenlerinin bir göstergesi olarak , 31 ağustos son tarih olarak açıkladıkları ve büyük ilgi gören ; inşaat ekonomisine yönelik ödeme koşulları fırsatlarını yıl sonuna kadar uzattı

01 Eylül 2016 - 15:08

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut , Türkiye ekonomisine olan güvenlerinin bir göstergesi olarak , 31 ağustos son tarih olarak açıkladıkları ve büyük ilgi gören ; inşaat ekonomisine yönelik ödeme koşulları fırsatlarını yıl sonuna kadar uzattı.


Aralık ayı sonuna kadar devam edecek  fırsatlar kapsamında ; yüzde 20 peşinat , aylık yüzde 0,70 faiz oranı ve 10 yıla (120 ay) kadar vadeyle ev sahibi olma şansı devam edecek.
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum , düzenlenen basın toplantısında , 1 ağustosta başlayan kampanya ile birlikte konut satışlarının lansman dönemlerinde bile görülmeyen bir ilgiyle gerçekleştiğini söyleyerek Emlak Konut'un birlikte iş yaptıkları inşaat şirketleri ile birlikte , toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olduğu ‘’Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz’’ kampanyasını  aralık ayı sonuna kadar geçerli olacağını açıkladı.
Kolay ödeme alternatifleriyle öne çıkan ve büyük ilgi gören kampanya şartları dahilinde ; vatandaşların alacağı gayrimenkulün yüzde 20'si peşin ödenecek, yüzde 10'luk miktarı -ara ödeme olarak- belirlenen tarihte tahsil edilecek . Bakiye olarak kalan yüzde70'lik ödemenin ise ;TÜFE'ye göre ya da tercihe göre aylık yüzde 0,70 vade farkı ile 120 aya kadar taksitlendirilerek ödenmesi mümkün olacak.

Emlak Konut’un Tarihi Kampanyası İle Ağustos Ayında , Yılın İlk 7 Ayında Satılan Konut Kadar Satış Gerçekleşti..
Tarihi kampanya ile birlikte hedeflenen ve gerçekleşen satışlar hakkında bilgiler veren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ‘’Şirketimiz 2016 yılı için 11.000 bağımsız bölüm 1 milyon 500 bin M2 satılabilir alan ve bunların karşılığında 7 milyar 600 milyon Lira satış hasılatı hedefi koymuştur. Temmuz ayı itibariyle 2 bin 887 adet bağımsız bölüm 378 Bin M2 satılabilir alan ve 1 milyar 901 milyon Lira satış hasılatına ulaşmış bulunuyoruz. Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen  gayrimenkul projeleri kapsamında , 1 Ocak - 31 Ağustos 2016 tarihleri itibariyle , toplamda 3.730.708.209,32  Liralık kdv hariç parasal değere sahip , 5 bin 386 adet bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirilmiştir.Bu satışların toplamda 230.975.124,00 Lira değerindeki, 364 adeti yabancı ülke vatandaşlarına gerçekleştirilmiştir’’ dedi.

Bu haber 545 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat