Hayalleri gerçekleştiren site Milliyetemlak.com yenilendi!

Hayalleri gerçekleştiren site Milliyetemlak.com yenilendi!

Türkiye’nin ilk emlak portalı milliyetemlak

03 Mart 2016 - 21:18

Türkiye’nin ilk emlak portalı milliyetemlak.com yenilenen yüzüyle kullanıcılarının karşısına çıktı. Milliyetemlak.com, kullanıcılarının hayallerindeki binlerce ev, işyeri ve arsayı hızlı ve kullanımı kolay web sitesi ile bulmalarını sağlayan yeni site tasarımı ve altyapısı ile birlikte logosunu da yeniledi.


Logosunu, ait olduğu Milliyet mirasını taşırken internet dünyasının yeni ve dinamik yapısını yansıtacak bir şekilde güncelleyen Milliyetemlak.com, yeni yüzüyle kullanıcılarına samimi ve kolay bir deneyim vadediyor.
Ayda 5 milyondan fazla ziyaret edilen Milliyetemlak.com web sitesinin yanı sıra yenilenen mobil sitesi ile de kullanıcılarına hizmet veriyor. Kullanıcılar hem bilgisayar, hem de tablet ve cep telefonlarından kolay arama seçenekleri ile hızlıca hayallerindeki satılık veya kiralık konut, işyeri veya arsaya ulaşabiliyorlar, haritada görebiliyorlar ve emlak sahibi ile iletişime geçebiliyorlar. Milliyetemlak.com, geniş ilan portföyünün yanı sıra emlak sektörüne dair en güncel haberlerle de sektörün referans noktası konumunda.
Milliyetemlak.com’un sektöre damgasını vuracak pek çok yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam edeceğini belirten Milliyetemlak.com Pazarlama Direktörü Aylin Daylan, “Milliyetemlak.com Türkiye’nin ilk emlak portalı. Hayata geçtiği 2005 yılından beri, 10 yılı aşkın süredir emlak konusunda uzmanlığı ile kullanıcılarına en güncel ve en güvenilir ilanları, sektöre dair tüm haberleri sunuyor. Hayata geçireceğimiz yeni ürünler ve hizmetlerimiz ile önümüzdeki dönemde de kullanıcılarımızın emlak konusunda başvuracakları güvenilir, uzman site olmayan devem edeceğiz.” dedi.

Milliyetemlak.com hakkında:
Türkiye’nin ilk emlak sitesi Milliyetemlak.com, en güncel ve en güvenilir ilanları, sektöre dair tüm haberleri, inşaat firmalarını ve projeleri bir arada sunan bir platformdur.
2005 yılında yola çıkan, 10 yıldır kesintisiz hizmet veren Milliyetemlak.com, ayda 5 milyondan fazla ziyaret edilerek 50 milyondan fazla sayfa görüntülenmektedir.
Hem mobil, hem masaüstü versiyonları ile kullanıcılarının aradıkları ilana hızla ve kolayca ulaşmalarını sağlayan Milliyetemlak.com ziyaretlerinin %60’dan fazlası cep telefonu ve tabletlerden gerçekleştiriliyor.

Bu haber 712 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...