Faizsiz Ev Kredisi Alma Fırsatı

Faizsiz Ev Kredisi Alma Fırsatı

17 Temmuz 2019 - 14:13


Türkiye’de yaşayan insanların bir kısmı faizsiz ev kredisinitercih etmektedir. Çeşitli kamu ve özel bankalar konut kredisi için çeşitli olanaklar sunmaktadır. Şöyle ki ev sahibi olmak isteyen bireyler İslam dinindeki hükümlere uyarak faizsiz kredi yönünde tercihlerini yapmaktadır. Ticaret işi ile uğraşırken faiz haram olduğu için kar ve zarar oranına göre hareket edilmektedir. Bu açıdan faizsiz kar ve zarar oranına göre faizsiz ev kredisi almak için katılım bankalarından şunları söyleyebiliriz:

1.Ziraat Katılım Bankası

2.Vakıf Katılım Bankası

3.Kuveyt Türk Katılım Bankası

3.Albaraka Türk Katılım Bankası

Ev sahibi olarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen birçok insan bankaların faizsiz kredi seçeneklerine başvurmaktadır. Bankalarda hem faizsiz ev kredisi hem de faizli olacak şekilde birçok seçenek ve kampanya bulunmaktadır. Özellikle gayrimenkul alanında görülen akışı ve hareketi arttırmak aynı zamanda nakit para olayını ilerletmek isteyen devletin desteklediği bankalar faizsiz ev kredisi imkanı sunmaktadır. Bunların bilincinde olan insanlar da var olan bu hizmetten yararlanarak ev alma ve evlerinde oturma imkanıyakalamaktadır. Bu imkanları ya bankalara giderek birebir görüşme üzerinden ya da internet üzerinden çeşitli web sitelerden öğrenebilme imkanını bulabilirsiniz.

Faizsiz konut kredileri için şu projeler önerilmektedir:

Toki

Toki’nin Toplu Konut Fonu’ndan 5.000.000 TL faizsiz ev kredisi verilmesi aynı zamanda 1991 yılında ise bu maddelere ekleme yapılarak kredinin içeriği genişletilmiştir. Emekli Sandığı’ndan maaş alan ve Faizsiz konut kredisi için hak sahibi olduğu yönünde belgesi olan şehit ailelerinin ve terör karşısında mağdur olan yetim ve dulların yararlanması yönünde genişletilmeye gidilmiştir. Bu krediden yararlanabilmek için Emeklilik İşlemleri Genel Müdürlüğü’ne gidip bu konuda hakkı olduğuna dair belge alması ve istenilen ölçüde konut tercihine gidilmesi mümkün olacaktır. Şehitler için ise herhangi bir engel bulunmayarak tapunun öncesinde alınmış olması yeterli olacaktır. Faizsiz ev kredisi alırken kredinin kişinin istek ve tercih ettiği büyüklüğe göre oluşu da ayrı bir avantajı oluşturmaktadır.

Birevim

Bu projede faizsiz ev kredisi ile ev sahibi olabilmek mümkündür. İnsanlara ödemeleri konusunda fayda sağlayarak uğraştırmadan, zorlamadan istedikleri evi almasına yardım etmektedir. Her türlü dayanışma ve yardımlaşma politikasıyla hareket eden projede insanlar projenin formunu doldurup iletişime geçebilir, aynı zamanda telefon numaralarıyla faizsizev kredisi için yetkililerle konuşabilme imkanıbulmaktadırlar.

Bu haber 504 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...