Farklı tatlar bu ‘pide’ de buluşuyor

Farklı tatlar bu ‘pide’ de buluşuyor

14 Nisan 2018 - 09:20

Pidenin her çeşidini bulabileceğiniz yöresel lezzet durağınız Nelipide Gurme, tek bir pidede 7 çeşit malzemeyi buluşturdu.Kuşbaşı et, kıyma, pastırma, sucuk, kaşar, ıspanak ve sebzeleri ‘Tadım Pide’ ismiyle misafirlerine sunan Nelipideyuvarlak olarak hazırlanan pidesiyle standartların üzerinde tatlar sunmaya devam ediyor.

 

Özel olarak üretilen ve midede şişkinlik yaratmayan taptaze hamuru, kuşbaşı, kıyma, pastırma, sucuk, kaşar, ıspanak ve vejeteryan lezzetleriyle buluşturan Tadım Pide, göze hitap ettiği kadar damaklarda da unutulmaz bir pide lezzeti bırakıyor…

 

Her diliminde farklı bir lezzet için…

Herkesin kendi lezzetini bulabileceği Tadım Pide; Kuşbaşı, kıyma, pastırma, sucuk, kaşar, ıspanak ve vejeteryandilimlerinden oluşuyor. Yuvarlak olarak hazırlanan TadımPide, Nelipide Gurme şeflerinin ellerinden adeta bir sanat eseri olarak çıkıyor. 

 

Her dilimde farklı lezzetleri tatmak isteyenler için harika bir seçenek olan Tadım Pide, lezzeti kadar besleyici değerleriyle de ön plana çıkıyor. Taptaze hamuru ile sebze, et ve peynirin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan Tadım Pide’nin bu denli lezzetli olmasındaki en önemli sır ise; tüm malzemelerin yöresel olarak Ordu’dan getirilmesi ve taş fırında odun ateşinde pişirilerek terayağı ile tatlandırılarak servis edilmesi.

 

Damaklarda lezzeti uzun süre kalacak olan Tadım Pide’yiNelipide Gurme’nin İstanbul Bağdat Caddesi’nde ve Beylikdüzü’ndeki şubelerinde deneyimleyebilirsiniz.

 

Nelipide Gurme hakkında; 1981 yılında Ordu merkezde 8 masalı bir pide salonu olarak faaliyetine başlayan Aktaşlar Lezzetler Gurubu, bugün Nelipide Gurme markası ile 2013 yılından beri hizmet veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş; “Yemeyi, içmeyi, hatta daha önce ağırlamayı, yani misafiri çok sevmekle başladı hikayemiz” diye anlatıyor… Farklılaşan lezzeti ve restoran konseptiyle pideye sınıf atlatan Nelipide Gurme, alışık olunanın aksine, kendine özgü lezzetleriyle pide restoranı algısında farklılık yaratıyor. Ordu’nun eşsiz tatlarının harmanlandığı birbirinden farklı pide çeşitlerinin yanında Nelipide Gurme'de Türk Mutfağı’nınseçkin lezzetlerinin yer aldığı zengin bir menü ve Ordu köy kahvaltısı da bulunuyor. Nelipide Gurme, Ordu’da Güzelyalı, Durugöl ve Çarşı olmak üzere toplam üç şubeyle hizmet veriyor. İlk konsept mağazasını 2013 yılının başında İstanbul Bağdat Caddesi’nde açan Nelipide Gurme’nin Beylikdüzü’ndede şubesi bulunuyor.

Bu haber 737 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...