Gül İnşaat 10 Projede 213 Konut ve İşyerini Açık Artırma İle...

Gül İnşaat 10 Projede 213 Konut ve İşyerini Açık Artırma İle Satışa Çıkarıyor

Gül İnşaat mülkiyetindeki 212 adet konut, villa, mağaza ve ticari birimi 6 Şubat’ta açık artırma ile satışa çıkarıyor…

21 Ocak 2018 - 19:21

Gül İnşaat, 212 adet konut, villa, mağaza ve ticari birimleri 6 Şubat 2018 Salı günü saat 12:00’da açık artırma ile satışa çıkarıyor. Müzayede Turyap tarafından  Double Tree By Hilton TOPKAPI’da gerçekleşecek.

Gül İnşaat  konutları 198 bin TL’den, işyerlerini ise 75 bin TL’den başlayan muhammen bedel ile satışa çıkarıyor.

Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres’te bulunan 10 farklı projede yer alan 213 gayrimenkulün açık artırmasında emlak takas sistemi ile ödeme, hemen tapu, hemen teslim, banka kredi desteği, yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve sözleşme devir hakkı gibi imkanlar bulunuyor.

Açık artırma, 06 Şubat 2018 Salı günü Saat 12.00’da Double Tree By Hilton TOPKAPI merkez olmak üzere, eş zamanlı olarak internete canlı bağlantı ile gerçekleşecek. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden takip edebilecek ve Türkiye’nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek.

Açık artırma öncesi, katılımcılar TURYAP web sayfası üzerinden satışa sunulan ticari gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir. Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. İstanbul dışındaki alıcı adayları teminat yatırarak TURYAP web sayfasından üye olarak internetten eş zamanlı teklif verebilecekler.

Bu haber 658 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...