Koordinat Çayyolu Projesinde Yüzde 10 Peşin 84 Ay 0 Faizle

Koordinat Çayyolu Projesinde Yüzde 10 Peşin 84 Ay 0 Faizle

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşin 84 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor…

21 Ocak 2018 - 19:23

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesinde yüzde 10 peşin 84 ay 0 faizli yeni bir kampanya başlattı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde kampanya kapsamında yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 84 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. Kampanya 30 Mart 2018’de sona erecek.

Emlak Konut GYO ile geçen yıl ki kampanyada yıla damga vurduklarını belirten YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Koordinat Çayyolu projesine geçen yıl dahil olamayanlar için bu kez yeni yıla özel kampanya başlatıldığını söyledi.

Çankaya, “, “Koordinat Çayyolu’ndan ev almak isteyenlere yüzde 10’dan başlayan peşinatlarla, yüzde 0 faiz, üstelik 84 ay vade olanağı sunuyoruz. Şu ana kadar Emlak Konut’la yapılan yüzde 0 faizli kampanyaların hiçbiri bu kadar uzun planlanmamıştı. Bu kampanya, Koordinat Çayyolu gibi özel bir projeden ev sahibi olmak, Koordinat’ını bulanlar arasında yer almak isteyenlere çok güzel yeni yıl hediyesi olacak” dedi.

Bu haber 494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...