Jennifer Lawrence’dan yeni casus filmi: Kızıl Serçe / Red...

Jennifer Lawrence'dan yeni casus filmi: Kızıl Serçe / Red Sparrow

Umut Işığım filmindeki performası ile Oscar ödülünü kazanan, son olarak Darren Aronofsky imzalı Anne! ile eleştirilerin hedefi olsa da adından söz ettiren Jennifer Lawrence yetişkinlere özel bir filmle geliyor. Jason Matthews'un romanından uyarlanan ve Lawrence'ın başrolünde olduğu casusluk gerilim filmi Kızıl Serçe; Amerika'da şiddet, işkence, cinsellik ve dil olarak genç izleyiciler için uygun görülmedi.

09 Şubat 2018 - 21:26 - Güncelleme: 09 Şubat 2018 - 21:53

  • Amerikalı yazar Jason Matthews'un romanından aynı isimle beyaz perdeye uyarlanan Kızıl Serçe'de (Red Sparrow) Akademi ödüllü Jennifer Lawrence'ı bu kez acımasız bir ölüm makinesi olarak izleyici karşısına çıkacak.
  • Açlık Oyunları/Hunger Games serisinin üç filmini yöneten Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kızıl Serçe'nin başrollerinde Lawrence'a CIA ajanı rolünde Joel Edgerton eşlik ediyor.
  • Filmin zengin kadrosunda aynı zamanda Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Douglas Hodge, Ciarán Hinds, Joely Richardson ve Matthias Schoenaerts de bulunuyor.
  • Ancak Independent Lawrence'ın yeni filminin Amerika'da gençler için uygun bulunmadığını duyurdu. Independent'ın haberine göre; İngiltere'de 15 yaş sınırı getirilen film; şiddet, işkence, cinsellik ve kullanılan dil nedeniyle Amerika'da da aynı kategoride değerlendirildi.
  • Kızıl Serçe'nin konusu

    Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenlerini ve zihinlerini bir silah olarak kullanmayı öğreten gizli istihbarat örgütü Sparrow School'a katılır.
  • Zorlu ve sadistik bir eğitimden geçen genç kadın, programın şimdiye kadarki en tehlikeli öğrencisi olur.

  • Dominika şimdi sahip olduğu güçle geçmişiyle yüzleşmeli ve sevdiği herkesin hayatı tehlikedeyken, güvenebileceği tek kişi olduğunu söyleyen Amerikalı CIA ajanı Nathaniel Nash'le uzlaşma sağlamalıdır...
  • Kızıl Serçe'nin Türkiye vizyon tarihi ise 2 Mart.

Bu haber 2365 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...